Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Τα Εγκαίνια της Κατερίνας Γρόλλιου

Τα Εγκαίνια της Κατερίνας Γρόλλιου
Η Κατερίνα Γρόλλιου παρουσιάζει τις τελευταίες πρωτότυπες δημιουργίες της στη χριστουγεννιάτικη έκθεση στο Atelier GROLLIO, δίπλα στο εργαστήρι της. Φέτος η έκθεση, με τον τίτλο Εγκαίνια , θα ανοίξει το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου.

Η έκθεση Εγκαίνια περιλαμβάνει κόσμημα, γλυπτό, ανάγλυφη ζωγραφική και τα γούρια του 2010. Η Κατερίνα Γρόλλιου θα βρίσκεται εκεί για να μιλήσει με τους επισκέπτες και να τους προσφέρει ένα ποτήρι ζεστό αρωματικό κρασί των Χριστουγέννων.

Πρόσφατα ξεκίνησε η λειτουργία και του Grollio Art Store, του ηλεκτρονικού καταστήματος της Κατερίνας Γρόλλιου. Πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του e-shop τέχνης, καθώς διαθέτει μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες, όλες της Κατερίνας Γρόλλιου, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Η ιδιαιτερότητα του www.grollioartstore.com συνίσταται στο γεγονός ότι διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ποικίλες μορφές τέχνης (κόσμημα, πίνακες, μικρογλυπτά, είδη δώρων, γούρια, στέφανα), μέσα από τις οποίες ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει αυτό που τον αγγίζει. Το www.grollioartstore.com είναι ένα πρωτοποριακό ηλεκτρονικό κατάστημα, καθώς μέσα από αυτό ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για όλα τα τελευταία νέα και τις δημιουργίες της καλλιτέχνιδας, κάνοντας παράλληλα και τις αγορές του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δημιουργίες της Κατερίνας Γρόλλιου είναι μοναδικές και ότι κανένα κομμάτι δεν υπάρχει δυο φορές. Με μια επίσκεψη σε αυτό το ξεχωριστό e-shop τέχνης, προσιτό από κάθε γωνιά του πλανήτη, το φιλότεχνο κοινό μπορεί εύκολα να προμηθευτεί τα έργα της καλλιτέχνιδας.

Σχετικές ειδήσεις
Το κουκλόσπιτο της Petronella Oortman, της Κατερίνας Ζαχαροπούλου στο Μουσείο Μπενάκη
31.01.2017 14:40
Το Μουσείο Μπενάκη παρουσιάζει την έκθεση της Κατερίνας Ζαχαροπούλου «Το Κουκλόσπιτο της Petrοnella Oortman», από 8 Φεβρουαρίου έως 12 Μαρτίου 2017, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε στο Bey Hamam το 2011 σε επιμέλεια Συραγώς Τσιάρα.
inhabitants: Έκθεση της Κατερίνας Ζαφειροπούλου στην ΔΛ Gallery
23.11.2016 13:08
Η ΔΛ Gallery παρουσιάζει την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 την ατομική έκθεση της Κατερίνας Ζαφειροπούλου με τίτλο «inhabitants» σε επιμέλεια του Αλέξιου Παπαζαχαρία.
Κατερίνα Χρηστίδη - Η Μέρα που η σκιά ήταν ίσως σκοτεινότερη: έκθεση στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα
06.09.2016 14:27
Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 19:30, εγκαινιάζεται στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα η ατομική έκθεση της Κατερίνας Χρηστίδη με τίτλο Η μέρα που η σκιά του ήταν ίσως σκοτεινότερη.
Ταξιδεύοντας: Έκθεση της Κατερίνας Ζάκα στα πλαίσια του Σύρος – Πολιτισμός 2016
11.07.2016 15:19
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος – Πολιτισμός 2016», ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Κατερίνας Ζάκα «Ταξιδεύοντας», την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:30, στην αίθουσα «Εμμ.Ροΐδη», στο Πνευματικό Κέντρο.
(test) in between: έκθεση της Κατερίνας Αθανασίου στο Beton 7
02.03.2016 16:36
Το Beton7 Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Κατερίνας Αθανασίου με τον τίτλο (test) in between.