Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Σα να μην πέρασε μια μέρα...

Σα να μην πέρασε μια μέρα...
Ο Γιώργος Δημητριάδης  κλείνει 15 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας και μας καλεί στις 14 Δεκέμβρη στο Metropolis Live Stage για μια εορταστική μουσική βραδιά, με πολλούς εξαιρετικούς καλεσμένους!

O Γιώργος Δημητριάδης πρωτοεμφανίστηκε στην δισκογραφία σαν τραγουδιστής το 1987 στο δίσκο του Σπύρου Χατζηνικολάου Φύσα το καλάμι σου. Το 1991 γίνεται ο τραγουδιστής των Απροσάρμοστων, του θρυλικού συγκροτήματος του Παύλου Σιδηρόπουλου και συνεργάζεται μαζί τους ως το 1993.

Η ουσιαστική του πορεία ξεκινά το 1994 όταν η εταιρία Μικρός Ήρως τον παρουσιάζει σαν τραγουδοποιό με τον δίσκο Αφορμές για ανταρσία. Ακολουθεί το album Τεύχος 2 και φέτος έχουν κλείσει 12 χρόνια από το Σα να μην πέρασε μια μέρα, που το ακούμε καθημερινά από τις ραδιοφωνικές συχνότητες, ακριβώς... σα να μην πέρασε μια μέρα!

Ο Γιώργος Δημητριάδης συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του με το Ξύπνα Φτάσαμε, Αυτός που δεν ξέρει, Παράξενη Εποχή, Ανοιχτά Μαγαζιά και το πρόσφατο Σάββατο που κυκλοφορεί από τον Μικρό Ήρωα.

Φιλοξενούμενοι του στη γενέθλεια γιορτή θα είναι οι φίλοι και συνοδοιπόροι Βαγγέλης Ασημάκης, Οδυσσέας Γαλανάκης (Απροσάρμοστοι), Στάθης Δρογώσης, Νίκος Ζιώγαλας, Βασίλης Καζούλης, Κώστας ΛειΒαδάς, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Μυλωνάς, Σοφία Στρατή, Μύρων Στρατής, Μανώλης Φάμελλος .

Θα τον συνοδεύσουν οι μουσικοί: Κώστας Μιχαλός κιθάρα, Δημήτρης Νίτης κιθάρα, Χρήστος Σερενές πλήκτρα, Νίκος Βαλιανάτος μπάσο , Θάνος Μιχαηλίδης τύμπανα, Εβίτα Κυριακουλάκη και Λιάνα Παπαλέξη φωνητικά, Βαγγέλης Κατσαρέλης (Καρότος ) τρομπέτα, Δημήτρης Καραγιάννης Τενόρο Σαξόφωνο, Γιώργος Ζαρέας τρομπόνι.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Δημητριάδης και οι Μικροί Ήρωες στο Kremlino
21.12.2016 10:16
Ο Γιώργος Δημητριάδης με τους Μικρούς του Ήρωες έρχονται στην σκηνή του Κρεμλίνου και καλωσορίζει την καινούρια χρονιά με δύο μοναδικά live.
The Sound of Color στο ΚΕΤ: Καλεσμένοι οι Αντώνης Ανισέγκος, Γιώργος Δημητριάδης και Έρη Σκυργιάννη
17.11.2016 17:26
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, μία βραδιά κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο ΚΕΤ διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project. Η λίστα των εκλεκτών προσκεκλημένων καλλιτεχνών μεγαλώνει. Στο τρίτο Τhe sound of Color session μαζί με τον Γιάννη Αναστασάκη θα αυτοσχεδιάσουν ο Γιώργος Δημητριάδης (drums, electronics) και ο Αντώνης Ανισέγκος (rhodes, electronics) σε live visuals της Έρης Σκυργιάννη.
Σκουριά: Γιώργος Δημητριάδης & Οι Μικροί Ήρωες
03.11.2016 12:21
Ο Γιώργος Δημητριάδης, επιστρέφει με τους Μικρούς Ήρωες πάντα και τη Σκουριά. Το πρώτο εξαιρετικό, δυναμικό single, από τον νέο μεγάλο δίσκο που κυκλοφορεί το φθινόπωρο.
Τίποτα κακό δεν θυμάμαι - Γιώργος Δημητριάδης & Οι Μικροί Ήρωες
14.10.2016 13:16
Ο Γιώργος Δημητριάδης πριν δύο χρόνια έκλεισε τα 20 του χρόνια στη δισκογραφία ως δημιουργός, συνθέτης, τραγουδιστής και στιχουργός.
The Sound of Color: Φ. Φλωρίδης, Γ. Δημητριάδης και Α. Καραουλάνης live στο ΚΕΤ
29.02.2016 12:24
Μία βραδιά κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο χώρο διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project. Στην πέμπτη αυτή παράσταση προσκεκλημένοι είναι οι Φλώρος Φλωρίδης (πνευστά, ηλεκτρονικά), Γιώργος Δημητριάδης (ντραμς) και Ανδρέας Καραουλάνης (live animation).