Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Γιάννης Κασέτας και Funk Wizards live με νέο άλμπουμ

Γιάννης Κασέτας και Funk Wizards live με νέο άλμπουμ
Τις live εμφανίσεις του Γιάννη Κασέτα και των Funk Wizards εν όψει της κυκλοφορίας του 2ου άλμπουμ τους προγραμματίζει η Puzzlemusik, για τον Δεκέμβριο, και συγκεκριμένα για τις 4 του μήνα, αλλά και για τις 28 και 29 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή του Jason Yarde!

Ο Γιάννης Κασέτας και οι Funk Wizards θα παρουσιάσουν επισήμως και ζωντανά το νέο τους άλμπουμ FunkAbyss, λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία του. Το άλμπουμ (στο οποίο συμμετέχει και ο Jason Yarde!) κυκλοφορεί την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, ενώ το live θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στο Bacarο.

Στις 28 και 29 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Κασέτας και οι Funk Wizards καλούν τον Jason Yarde για δυο στα σίγουρα αξέχαστες βραδιές – προσφορά στο μουσικόφιλο κοινό της πόλης. The only way is … up! για τον Γιάννη Κασέτα που μετά και την κυκλοφορία του FunkAbyss (στο οποίο επίσης συμμετέχει ο Yarde) προσμετράται πια στις πλέον υπολογίσιμες μουσικές δυνάμεις του σήμερα.

Σχετικές ειδήσεις
Στοιχειωμένα Ποιήματα, το νέο άλμπουμ του Γιώργου Κοντραφούρη
19.12.2016 12:27
Το άλμπουμ Στοιχειωμένα Ποιήματα έρχεται σχεδόν 10 χρόνια μετά το The Storyteller (Απρίλιος 2007, Puzzlemusik) το οποίο για πολλούς ήταν το καλύτερο πιάνο-άλμπουμ του Γιώργου Κοντραφούρη μέχρι τότε. Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι εμφανίσεις του Κοντραφούρη με πιάνο γίνονταν όλο και πιο αραιές ώσπου αφοσιώθηκε στο organ και στο Baby Trio, το ευρηματικό project “σχολείο” που βρίσκεται πλέον στην 8η ενσάρκωση του, έχει εκπαιδεύσει σημαντικό αριθμό νέων μουσικών και συνεχίζει.
Ο Γιάννης Κασέτας και ο Απόστολος Λεβεντόπουλος στο Bar 37
24.05.2016 11:37
Τα κλασσικά κομμάτια της εποχής του bebop, της 60’s jazz αλλά και το jazz-funk των 70’s θα παιχτούν από δύο μουσικούς που γνωρίζουν.
Tribute to the Masters Eddie Harris & Grover Washington: Ο Γιάννης Κασέτας στο Τρένο στο Ρουφ
06.05.2016 12:58
O γνωστός σαξοφωνίστας Γιάννης Κασέτας επιστρέφει την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 στο Τρένο στο Ρουφ για ένα ακόμη αφιέρωμα σε μεγάλες μορφές της τζαζ.
Ο Γιάννης Κασέτας σ' ένα αφιέρωμα στους Jimmy Hendrix και Stevie Wonder στο Afrikana
01.04.2016 15:27
Ο Γιάννης Κασέτας παρουσιάζει στο Afrikana ένα αφιέρωμα στον Jimmy Hendrix και τον Stevie Wonder.
Ο Γιάννης Κασέτας live στο Jazz Point
24.02.2016 11:30
Δεύτερο αφιέρωμα στη σειρά από τον Γιάννη Κασέτα μετά την μεγάλη επιτυχία του Tribute to the Masters of the ‘60s (W. Shorter, J. Henderson, D. Gordon) στο Θεατρικό Βαγόνι στο «Το Τρένο στο Ρουφ», αυτή τη φορά στο Jazz Point!