Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Η Μόνικα live στον Ιανό

Η Μόνικα live στον Ιανό
Πρόκειται για μία κοπέλα, μόλις 21 χρονών, για την οποία θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει «άστρο» και να το εννοούμε. Γλυκιά ερμηνεύτρια και δημιουργική συνθέτης, η νεαρή Μόνικα, έρχεται να μας μαγέψει στον Ιανό.

Πρόκειται για μία κοπέλα, μόλις 21 χρονών, για την οποία θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει «άστρο» και να το εννοούμε. Γλυκιά ερμηνεύτρια και δημιουργική συνθέτης, η νεαρή Μόνικα, έρχεται να μας μαγέψει στον Ιανό.

Σε ένα μοναδικό live στον Ιανό, την Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου, η Μόνικα θα μας παρουσιάσει ένα δείγμα από τον επερχόμενο πρώτη της δίσκο, ο οποίος τιτλοφορείται Avatar και αναμένεται μέσα στον Απρίλιο.

Η Ελληνίδα Μόνικα, ερμηνεύει τα δικά της τραγούδια, με αποτέλεσμα η παρουσία της στη μουσική σκηνή να διαμορφώσει την κατηγορία singer - songwriter στην Ελλάδα.

Κινείται κυρίως με αγγλικό στίχο και ήχο που συνδυάζει το post rock, το Folk και τις κλασικές μελωδίες, έχοντας ως επιρροές από Χατζιδάκι και Morricone, μέχρι Beatles και PJ Harvey.

Η Μόνικα είναι το πιο δημοφιλές μουσικό talk of the town της «εναλλακτικής» κοινότητας τα τελευταία δύο χρόνια και απ\' ό,τι φαίνεται θα παραμείνει έτσι.

Το live θα συνοδεύουν πιάνο , κιθάρα, τσέλο , βιόλα, βιολί και τρομπέτα.

Info
Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου
Ιανός Loft, Σταδίου 24, Αθήνα
Τιμή εισιτηρίου με ποτό 10 ευρώ
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3217917
Ώρα προσέλευσης: 21.30

Σχετικές ειδήσεις
Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως: Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα στο Παλλάς
25.04.2016 15:31
Την Παρασκευή 13 Μαΐου, ο μεγάλος συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η σύγχρονη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα θα βρεθούν στο θέατρο Παλλάς για να παρουσιάσουν μαζί σε το μουσικό έργο «Η Παγωμένη Θεατρίνα» σε στίχους Νίκου Γκάτσου αλλά και τραγούδια τους που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, σε μία μουσική παράσταση με τον τίτλο «Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως».
Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ: Η Μάνια Βλαχογιάννη στον Ιανό
12.04.2016 11:44
Μετά την πρώτη μουσικοθεατρική παρουσίαση του βιβλίου-CD Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ, η μουσικός, ερμηνεύτρια και συγγραφέας Μάνια Βλαχογιάννη, ο συνθέτης Balsam7teen και οι εκδόσεις Νόηση επιστρέφουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 16 Απριλίου 2016.
O συνθέτης Νεοκλής Νεοφυτίδης ζωντανά στον Ιανό
28.03.2016 13:47
O συνθέτης, πιανίστας και ενορχηστρωτής Νεοκλής Νεοφυτίδης έρχεται το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 στον Ιανό, για πρώτη φορά σε μία βραδιά με δικά του τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο «Φαγιούμ».
Τα τραγούδια των ποιητών με τον Δημήτρη Νικολούδη και τον Χρήστο Κολοβό στον Ιανό
01.02.2016 11:14
Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στα «Τραγούδια των ποιητών» έρχεται στον Ιανό στις 6 Φεβρουαρίου 2016, με τους Θεσσαλονικείς δημιουργούς Δημήτρη Νικολούδη και Χρήστο Κολοβό.
Evripidis and His Tragedies live στον Ιανό
07.01.2016 10:49
Ο Ευριπίδης Σαμπάτης παρουσιάζει με το προσωπικό του μουσικό project Evripidis and His Tragedies τον τρίτο του δίσκο “Futile Games In Space And Time”, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στον Ιανό.