Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η Μαρία Λούκα ζωντανά στο Κύτταρο

Η Μαρία Λούκα ζωντανά στο Κύτταρο
Από τις 6 Νοεμβρίου και για τρία Παρασκευοσάββατα, η τραγουδοποιός Μαρία Λούκα θα συμπράξει με τους εξαίρετους Γιάννη Κούτρα και Αντώνη Μιτζέλο και την επίσης φρέσκια παρουσία της Γεωργίας Νταγάκη , στη σκηνή του Κύτταρο Live!

Προσπαθώντας να ξαναβρεί την έννοια της παρέας σε μια εποχή που η απομόνωση και η μοναχικότητα μας διακατέχει, η Μαρία Λούκα επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις, για να μας μαγέψει με την παρουσία της και την γλυκιά και βαθιά φωνή της.

Δύο γενιές καλλιτεχνών. Ένας σημαντικός ερμηνευτής και ένας καταξιωμένος συνθέτης. Μαζί τους και δύο από τις αξιόλογες φωνές της νέας γενιάς.

Η Μαρία Λούκα, μαζί με την παρέα του Κυττάρου θα μας κάνουν να ξαναθυμηθούμε τι σημαίνει να μην είσαι μόνος…

Μουσικοί: Γιώργος Τόλιος (τύμπανα), Χρήστος Βογιατζής (μπάσο), Διαμαντής Καραγιαννακίδης (πλήκτρα), Μάριος Ιωάννου (κίθαρα).

Σχετικές ειδήσεις
Οι Panx Romana στο Κύτταρο
22.12.2016 12:40
Οι Μαύρες Ανεμώνες ανθίζουν τον χειμώνα... Οι PANX ROMANA παρουσιάζουν την “Pax Americana” στο Κύτταρο το Σαββάτο 21 Ιανουαρίου στις 10μμ.
The Bullets live με νέο υλικό στο Κύτταρο!
12.12.2016 12:53
Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου (παραμονή της αργίας των Φώτων) οι Bullets επιστρέφουν στην Αθήνα και το αγαπημένο Κύτταρο για την καθιερωμένη ετήσια μεγάλη τους συναυλία.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για τέσσερις συναυλίες στο Κύτταρο
11.10.2016 15:15
Ο Αλκίνοος επιστρέφει στο Κύτταρο, για να δώσει συνέχεια σε αυτές τις αξέχαστες sold out βραδιές του περασμένου Απρίλη, που αποδείχτηκαν πολύ λίγες για να τις χορτάσουν οι παρόντες και να τις απολαύσουν όλοι όσοι επιθυμούσαν ...
Τα Μωρά στη Φωτιά live στο Κύτταρο
29.09.2016 15:33
Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 τα Μωρά στη Φωτιά θα εμφανιστούν live στο Κύτταρο.
Οι Nightstalker live στο Κύτταρο
15.03.2016 14:35
Οι Nightstalker, παράλληλα με τις ηχογραφήσεις του πολυαναμενόμενου νέου τους άλμπουμ, γιορτάζουν την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στο Κύτταρο την επανακυκλοφορία του Re-mixed & Re-mastered και με ολοκαίνουργιο ήχο «JUST A BURN».