Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Δυο κιθάρες κι ένα πιάνο, σε περιοδεία

Δυο κιθάρες κι ένα πιάνο, σε περιοδεία
Mοναδικές unplugged βραδιές υπόσχονται ο Μανώλης Φάμελλος , Στάθης Δρογώσης και Μύρωνας Στρατής που ύστερα από τις εμφανίσεις τους στο Σταυρό του Νότου, πραγματοποιούν εμφανίσεις σε αγαπημένους σταθμούς ανά την Ελλάδα.

Mοναδικές unplugged βραδιές υπόσχονται ο Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης και Μύρωνας Στρατής που ύστερα από τις εμφανίσεις τους στο Σταυρό του Νότου, πραγματοποιούν εμφανίσεις σε αγαπημένους σταθμούς ανά την Ελλάδα.

Με τις ακουστικές κιθάρες τους ο Μανώλης και ο Μύρωνας και με το πιάνο του ο Στάθης γεφυρώνουν τρεις διαφορετικές γενιές στη μουσική .

Με τις φωνές τους και οι τρεις μοιράζονται τραγούδια, ανταλλάσσουν επιρροές , δημιουργούν κοινές μουσικές εικόνες και φωτίζουν τραγούδια με διαφορετικά χρώματα χωρίς να βασίζονται στις εντάσεις των ηλεκτρικών οργάνων, αλλά στην ιδιαίτερη φόρτιση του «φυσικού» ήχου.

Ο Μανώλης Φάμελλος συστήνεται με το νέο του cd Η Ψυχή του Πάρτυ και μας ταξιδεύει στο παρελθόν θυμίζοντας μας ότι Η Ευτυχία είναι Αυτό που περιμένουμε να έρθει καθώς αναμένουμε τα Μικρά Γαλάζια Μυστικά ενός Μεγάλου Φωτεινού Καλοκαιριού.

Ο Στάθης Δρογώσης δίνει το διαβατήριο για μια Αλλη Γη, όπως λέγεται το τελευταίο του cd. Την παρέα συμπληρώνει ο Μύρωνας Στρατής, ο οποίος ξεχώρισε στο προπέρσινο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι Τι ζητάς, και με την κιθάρα του παρουσιάζει τραγούδια από το πρώτο του cd με τίτλο Ιστός.

info
Το πρόγραμμα των εμφανισεων τους έχει ως εξής: Σάββατο 9/02 Καλαμάτα- Τρυποκάρυδος, Τετάρτη 13/02 Κοζάνη- Καλάμι, Πέμπτη 14/02 Δοξάτο Δράμας- Καπνομάγαζο (στην συναυλία μετέχει και το συγκρότημα Δραμαμίνη), Παρασκευή 15/02 Βέροια-Κάμελοτ, Πέμπτη 21/02 Ιωάννινα-Off the Record, Παρασκευή 22/2 Πρέβεζα-P.R., Σάββατο 23/2 Αχαραβη Κέρκυρας-Freddo Music Café.

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης στον Κήπο του Μεγάρου
14.06.2016 14:37
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης, τραγουδοποιοί-φίλοι και …ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα, δίνουν ραντεβού τη Πέμπτη 7 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου και μας προσκαλούν στη δική τους γιορτή της μουσικής.
Last Drive & Friends Unplugged στο ΙΛΙΟΝ plus
06.05.2016 11:59
Το ιδιαίτερο ταξίδι των Drive συνεχίζεται: Μετά από τις δύο εκπληκτικές βραδιές του περασμένου Γενάρη, οι Last Drive επανέρχονται με ένα ακόμη special unplugged live set στις 13 και 14 Μάη. 
Ο Μύρωνας Στρατής live με νέο άλμπουμ στον Ιανό
02.03.2016 14:19
Ο Μύρωνας Στρατής, κυκλοφόρησε μόλις το πιο ώριμο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ και την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 θα ανέβει στη σκηνή του Ιανού για να τραγουδήσει τις νέες του επιτυχίες.
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης live στο Σταυρό του Νότου
16.02.2016 14:42
Μόλις 15 χρόνια πέρασαν από το κοινό ντεμπούτο τους στην σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου, και ο Μανώλης και ο Στάθης, τραγουδοποιοί-φίλοι και ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα μοιράζονται ξανά το ίδιο πάλκο!
Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα... για πάντα μαζί στο Σταυρό του Νότου!
04.01.2016 16:00
Ο Μύρωνας Στρατής κι ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Ησαΐας Ματιάμπα κι ο Μύρωνας Στρατής, ο Μύρωνας κι ο Ησαΐας, ο Ησαΐας κι ο Μύρωνας ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης κι αφοσίωσης και χορεύουν επιτέλους το «Χορό του Ησαΐα» από το Σάββατο 16 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο στο Σταυρό Του Νότου Plus διατρανώνοντας: Για Πάντα Μαζί!