Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Plus Dots με νέο άλμπουμ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Plus Dots με νέο άλμπουμ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι Plus Dots επιστρέφουν στις 31 Oκτώβρη στο An Club και στις 3 Nοέμβρη στην Θεσσαλονίκη στο BLOCK 33 για την παρουσίαση του καινούριου τους δίσκου Driven By An Unholy Desire, τo οποίο κινείται στους χώρους του μοναδικού reggae/punk υβριδίου τους με πολλές αναφορές σε swing, ska, hardcore/punk και progressive.

Μετά την επιτυχημένη πορεία του πρώτου τους ep Give Me One Kickstart Beat For Breakfast και μετά από αναρίθμητες συναυλίες με ονόματα όπως οι No Fun At All, Slightly Stoopid, Asian Dub Foundation, No Use For A Name και άλλους, δύο επιτυχημένες περιοδείες σε Σερβία, Γερμανία, Τσεχία, Ουγγαρία, Κροατία και Ολλανδία και συμμετοχές σε festivals όπως το Mighty Sounds στην Τσεχία (Buzzcocks, Dub INC, Pat Kelly, Deadline, Jaya The Cat...) και το Oktoberfist Festival στην Σερβία, οι Plus Dots υπόσχονται με πολλά το νέο τους album.

Στις 31 Oκτώβρρη στο An Club τη συναυλία θα ανοίξουν οι θρύλοι του ελληνικού hip-hop, Flowjob και η ανερχομενη post rock/alternative καταστροφή, Common I, ενώ αναμένονται εκπλήξεις για τα special guests που θα ανοίξουν την αντίστοιχη βραδυά της Θεσσαλονίκης στο BLOCK 33 στις 3 Νοέμβριου.

Σχετικές ειδήσεις
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!
Οι Annihilator live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.05.2016 14:27
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy (Αθήνα) και Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) οι Annihilator επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows ώστε να αποδείξουν επί σκηνής πως η heavy metal μουσική παραμένει ζωντανή όσο ο Jeff Waters και η αρμάδα του περιοδεύουν ανά τον κόσμο.
Οι Underground Youth επιστρέφουν στην Ελλάδα!
12.04.2016 13:08
Η μπάντα από το Manchester που, με οδηγό τον Craig Dyer, συνδυάζει ιδανικά επιρροές που ξεκινούν από το psych και το garage rock και φτάνουν ως το post-punk και το shoegaze, έχοντας αποκτήσει πολλούς φίλους στη χώρα μας, θα βρίσκεται την Παρασκευή 20 Μαϊου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα) και το Σάββατο 21 Μαϊου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη). Τη συναυλία της Αθήνας θα ανοίξουν οι Echo Train.
Οι Social Waste με νέο άλμπουμ στο ΙΛΙΟΝ plus
16.03.2016 14:45
Οι Social Waste, το κοινωνικοπολιτικό χιπ χοπ συγκρότημα από την Κρήτη με τον Μεσογειακό ήχο, μας καλούν στην παρουσίαση του καινούριου τους άλμπουμ «Με μια πειρατική Γαλέρα» το Σάββατο 19 Μάρτη 2016 στο ΙΛΙΟΝ plus.
Οι ΕΚΜΕΚ live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
22.02.2016 12:31
Οι ΕΚΜΕΚ, ένα από τα δυναμικότερα νέα ελληνικά συγκροτήματα, επιστρέφουν την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 στο club του Σταυρού του Νότου στην Αθήνα και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 στην Μαύρη Τρύπα στην Θεσσαλονίκη.