Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Δείπνο με φίλους στο Θέατρο Ελπίδας

Δείπνο με φίλους στο Θέατρο Ελπίδας
Η εταιρεία θεάτρου Τέχνη και Δράση παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά το βραβευμένο με Πούλιντζερ έργο του Ντόναλντ Μάργκιουλις Δείπνο με φίλους, στο θέατρο Ελπίδας, σε σκηνοθεσία Αντώνη Περπινιά και μετάφραση Νίκης Τατάκη.

Η μετάβαση ενός ζευγαριού από τον έρωτα, σε φιλία και από αντιπαλότητα σε έχθρα. Τι γίνεται όταν ο  ένας από τους δύο αποφασίσει  να σπάσει το  σύνδεσμο;

Όλα αρχίζουν να εξελίσσονται σε γοργούς ρυθμούς, σε καταστάσεις που δεν έχουν  γυρισμό και οι ζωές τους αλλάζουν για πάντα, αναγκάζοντάς τους να γνωριστούν εκ νέου, με διαφορετικό προσωπείο.

Ο συγγραφέας των επιτυχιών Ντόναλντ Μάργκιουλις δεξιοτεχνικά εναλλάσσει το κωμικό με το τραγικό, το γέλιο με τη συγκίνηση, σε ένα έργο ζωής , που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, όπου και αν παίχτηκε. Ένα έργο σημερινό, αληθινό, όπου η ζεστασιά και η σοφία του το κάνουν διαχρονικό. Ένα έργο εγχειρίδιο για την ανατομία του γάμου και της φιλίας.

Παίζουν οι: Μαρίνα Μπακοπούλου , Νατάσσα Χαϊδά, Αντώνης Περπινιάς, Νίκος Τριανταφυλλόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις
«Αναπάντεχες κλήσεις» της Τούλας Μπούτου στο Θέατρο Ελπίδας
27.10.2016 14:14
Μία σύγχρονη κοινωνική κωμωδία, που αναφέρεται στα προβλήματα της εποχής μας και στις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι αποτελεί το καινούργιο έργο της Τουλας Μπούτου «Αναπάντεχες κλήσεις», που ανεβαίνει από τις 28 Οκτωβρίου στο θέατρο Ελπίδας.
Αποχαιρετιστήριο δείπνο, των Matthieu Delaporte και Alexandre de la Patellière στο Θέατρο Γκλόρια
06.10.2016 10:56
Μια νέου τύπου, άγρια, απροσδόκητη και ανατρεπτική κωμωδία χαρακτήρων, το «Αποχαιρετιστήριο Δείπνο» των Matthieu Delaporte και Alexandre de la Patellière, προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς και πολύ κέφι στο "Γκλόρια".
Δείπνο ηλιθίων, του Francis Veber στο Θέατρο Κάππα
05.10.2016 17:20
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα παρουσιάσει με τους συνεργάτες του φέτος το χειμώνα στο Θέατρο Κάππα, την κλασσική πλέον κωμωδία του Francis Veber, «Δείπνο Ηλιθίων».
Το «Δείπνο Ηλιθίων» του Francis Veber έρχεται τον Οκτώβριο στο Θέατρο Κάππα!
03.08.2016 17:10
Την εξαιρετική κωμωδία του Francis Veber, «Δείπνο Ηλιθίων», ένα έργο με διεθνή καριέρα και τεράστια επιτυχία όπου κι αν παίχτηκε, θα παρουσιάσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες του στο Θέατρο Κάππα, τη θεατρική του στέγη τα τελευταία χρόνια. Μαζί του θα βρεθούν επί σκηνής οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Βασίλης Ρίσβας, Άννα Μενενάκου, Ξανθή Γεωργίου και ο Τάκης Παπαματθαίου.
Ο Ορέστης σε μετάφραση του Γιάννη Τσαρούχη στην Εταιρεία Θεάτρου Χώρος
24.03.2016 11:31
Η Εταιρεία Θέατρου Χώρος παρουσιάζει τον Ορέστη, σε μετάφραση Γιάννη Τσαρούχη και σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα.