Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Από τη Σόφια στην Αθήνα

Από τη Σόφια στην Αθήνα
Τρία pop-punk-rock ονόματα επί σκηνής. Οι Suave Gap, οι Catalyst και οι Demerit μας θυμίζουν πόσο rock είμαστε ως Βαλκάνιοι!

Τρία pop-punk-rock ονόματα επί σκηνής. Οι Suave Gap, οι Catalyst και οι Demerit μας θυμίζουν πόσο rock είμαστε ως Βαλκάνιοι!

Οι εμφανίσεις των Suave Gap και των Catalyst σε Βουλγαρία και Ελλάδα σταματούν την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στο Μικρό Μουσικό Θέατρο.

Το κλείσιμο της μίνι περιοδείας τους θα είναι μια βραδιά αφιερωμένη στους ροκ ήχους του pop-punk, με guest τους Demerit.

Η 29η Ιανουαρίου είναι παραμονή των Τριών Ιεραρχών - ίσως από τις καλύτερες αργίες για τη μαθητιώσα νεολαία - και αυτό δεν είναι τυχαίο, όταν μιλάμε για δύο μπάντες, οι οποίες ξεκίνησαν από το σχολείο, φτάνοντας μέχρι σήμερα με το ίδιο αγαπημένο line up.

Oι Suave Gap μετρούν πλέον πάνω από 12 χρόνια και βρίσκονται τον τελευταίο καιρό στη διαδικασία σύνθεσης των κομματιών του νέου τους δίσκου, ο οποίος θα βγει αργότερα μέσα στη χρονιά. Η μπάντα έχει ήδη δυόμιση χρόνια να κυκλοφορήσει νέα δουλειά και ομολογουμένως οι fans αδημονούν. Μερικά από τα νέα τραγούδια παίζονται ήδη στις συναυλίες των Suave Gap.

Οι Catalyst είναι και αυτοί μία παρέα από το σχολείο, αν και αυτό έγινε πολύ πιο πρόσφατα. Το 2004 σχημάτισαν την μπάντα στη Σόφια και από τότε οργώνουν τη χώρα τους με συναυλίες έχοντας κερδίσει ένα μεγάλο κομμάτι της punk-rock νεολαίας! Τον περασμένο Σεπτέμβριο κυκλοφόρησαν τα πρώτα τους τραγούδια ελεύθερα στο site και το MySpace τους!

Οι Demerit ανοίγουν τη βραδιά στο Μικρό Μουσικό Θέατρο και θα δώσουν τη γνωστή τους ενέργεια επί σκηνής!

Info
Μικρό Μουσικό Θέατρο, Βεϊκου 33, Κουκάκι
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30
Έναρξη live: 22.00
Είσοδος: 8 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
«Λες και ήταν χτες», συναυλία στην Αίθουσα «Παρνασσός» - Αναβολή
15.02.2017 17:10
Γλέντι που θα αρχίσει με διακεκριμένους καλλιτέχνες της όπερας που ερμηνεύουν τραγούδια κλασικά, διαχρονικά, και μας θυμίζουν ότι η δύναμη και η μοναδικότητα τους, η συγκίνηση και όλα τα συναισθήματα που γεννούν, τα κάνει να ακούγονται…
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου live στην Θεσσαλονίκη
20.12.2016 16:07
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου συναντιούνται φέτος το χειμώνα επί σκηνής και παρουσιάζουν ένα λαϊκό πρόγραμμα με δυνατές και αυθεντικές ερμηνείες στην Βεντέτα της Θεσσαλονίκης.
H Róisín Murphy live στο Gazi Music Hall
07.12.2016 12:31
H Róisín Murphy, ένα από τα κορυφαία ονόματα της electronic / dance / art pop σκηνής και αδιαμφισβήτητo fashion & style icon, επιστρέφει στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια!
Είμαστε από καλή γενιά: Η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία γιορτάζει τα 180 χρόνια στο Μέγαρο
18.11.2016 13:49
Η μουσικοθεατρική παράσταση "Είμαστε από καλή γενιά" ανεβαίνει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 10, 11 και 12 Δεκεμβρίου 2016.
Η Σοφία Παπάζογλου live στο Σταυρό του Νότου
08.03.2016 11:33
Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Σοφία Παπάζογλου, με τη γλυκιά και αισθαντική φωνή, παρουσιάζει για δύο μοναδικές βραδιές στο Σταυρό του Νότου +(Plus) ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην τελευταία της δουλειάς με τίτλο «Ο χτύπος της καρδιάς μου», με την επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου.