Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Discovery: The birthday!

Discovery: The birthday!
Οι Replicas επιστρέφουν δυναμικά με το δεύτερο Discovery, ακριβώς 3 μήνες μετά το πρώτο πετυχημένο party της σειράς. Αφορμή η ολοκλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα δημιουργίας τους και το ξεκίνημα μια νέας χρονιάς.

Οι Replicas έχουν γενέθλια και τα γιορτάζουν στο Bios το Σάββατο 3 Οκτωβρίου μαζί με φίλους και συνεργάτες, με τους οποίους έζησαν αξέχαστα party και μοιράστηκαν μοναδικές στιγμές τον τελευταίο χρόνο.

Ανάμεσά τους και ο Andrea Gorgerino, ιδρυτικό μέλος και εκπρόσωπος των JBAG, είναι υπεύθυνος μαζί με τον Jerry Bouthier για πολλά remixes σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για το πιο hot όνομα στα ευρωπαϊκά club και το πλέον περιζήτητο από διάσημους fashion designers στις εβδομάδες μόδας. Είναι γνωστό ότι οι JBAG είναι τα αγαπήμενα παιδιά της Vivienne Westwood και αναλαμβάνουν σχεδόν αποκλειστικά το soundtrack για τις επιδείξεις της.

Το line up συμπληρώνουν οι Vinyl Bitches, o Tareq, ο Scissorz και o MK7. Συνολικά 8 DJ, οι οποίοι υπόσχονται ένα super set με επιλογές από όλο σχεδόν το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής.

Σχετικές ειδήσεις
Οι VaniLa Swing επιστρέφουν στο Faust
27.01.2017 15:33
Οι VaniLa Swing επιστρέφουν στη σκηνή του Faust ανανεωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί, επιστρέφουν και υπόσχονται ένα άκρως χορευτικό live με πολύ κέφι και όρεξη. Κινούνται στο χώρο του Swing και του Rock n Roll με αναφορές στο χθες και το σήμερα!
“Revive”: Το νέο album των Skelters
11.10.2016 13:15
Οι Skelters επιστρέφουν δυναμικά με το νέο δίσκο τους, το “Revive”, ένα album που σηματοδοτεί την "επαναφορά και αναζωογόνηση" του ήχου της μπάντας μέσω 8 νέων συνθέσεων.
Επιστροφή στην Εδέμ: Ο Φοίβος Δεληβοριάς στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
22.07.2016 15:12
Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του επιστρέφουν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, για μια συναυλία βιβλικής σημασίας, ένα μουσικό ηδύποτο μέσα στα δέντρα.
Νέος δίσκος από τους CAMERES με συμμετοχές μελών από Τρύπες & Διάφανα Κρίνα
14.07.2016 12:16
Ακριβώς τρία χρόνια μετά την πρώτη δισκογραφική δουλειά, οι Cameres επιστρέφουν με τον δεύτερο δίσκο τους που ακούει στον τίτλο «Οι αναμνήσεις πάντα καίνε».
Οι Superbacana επιστρέφουν στο Faust
01.04.2016 14:31
Μετά την επιτυχία της πρώτης του εμφάνισης στο Faust οι Superbacana επιστρέφουν για άλλη μια βραδιά ξέφρενης Βραζιλιανικης μουσικής.