Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Mad Sin live στο An club

Mad Sin live στο An club
Η Venerate Industries παρουσιάζει live την psychobilly/punk/rockabilly μπάντα από τη Γερμανία, MAd Sin, για μια μοναδική συναυλία , την οπιία θα ανοίξουν οι The Ducky Boyz και οι Trash City Jockers.

Οι Mad Sin είναι από τις πιο δημοφιλείς και πιο cult psychobilly μπάντες στην Ευρώπη, με μεγάλη δημοτικότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ολόκληρο τον κόσμο, που εδώ και 20 χρόνια περιοδεύει ασταμάτητα λαμβάνοντας μέρος στα μεγαλύτερα festival της Ευρώπης.

Η μπάντα των Mad Sin δημιουργήθηκε το 1987 από τον Koefte Deville (Mourad Calvies) - Vocals που μόλις είχε παρατήσει το σχολείο, τον κιθαρίστα Stein Dr. Solido (Thorsten Hunaeus) και τον Holly που η εμπειρία του σαν μπασίστας μετρούσε μόλις 4 εβδομάδες.

Ξεκινούν να εμφανίζονται ζωντανά σε διάφορα bar και «μεταμορφώνονται» σε μουσικούς του δρόμου παίζοντας σε εμπορικά κέντρα για να μετεξελιχθούν σε ένα από τα σημαντικότερα psychobilly groups του πλανήτη.

To τελευταίο τους album είναι το επετειακό 20 years of sin-sin (2007) στην People Like You Records, μιας και συμπλήρωσαν ήδη 20 χρόνια παράνοιας και extreme μουσικής συνεχίζοντας ασταμάτητα τις συναυλίες ανά τον κόσμο ενώ περιόδευσαν πάλι σε Ευρώπη, Η.Π.Α. και για πρώτη φορά σε Αυστραλία και Νότιο Αφρική γιορτάζοντας τα 20 χρόνια παρουσίας τους με τον δικό τους τρόπο.

Σχετικές ειδήσεις
Clutch + Tuber live @ Iera Odos
24.08.2016 14:05
H Venerate Industries και η Fuzz Productions παρουσιάζουν τους Clutch, την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 στο club Ιερά Οδός, στην Αθήνα!
Αλλαγή χώρου - Clutch + Tuber live @ Gazi Music Hall
14.07.2016 17:08
H Venerate Industries και η Fuzz Productions παρουσιάζουν τους Clutch, την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 στην Αθήνα!
Αλλαγή χώρου - Οι Clutch για ένα live στο Gazi Music Hall
05.07.2016 17:08
H Venerate Industries και η Fuzz Productions παρουσιάζουν τους Clutch, την Τετάρτη 24 Αυγούστου στην Αθήνα!
Ο Ανδρέας Κατερινόπουλος στο θέατρο Λιθογραφείον
30.05.2016 12:13
Ο ταλαντούχος πιανίστας και συνθέτης Ανδρέας Κατερινόπουλος συνεργάζεται με μουσικούς της Ορχήστρας Μουσικής Δωματίου Πατρών και παρουσιάζει στα πλαίσια της πειραματικής πλατφόρμας maydayz ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Λιθογραφείον στην Πάτρα, σε μία και μοναδική συναυλία την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 στις 21:30.
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Club
07.04.2016 11:57
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν! Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου! Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes!