Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Έκθεση σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ

Έκθεση σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ
Οι σπουδαστές του τομέα Art & Design του ΙΕΚ ΔΟΜΗ θα εκθέσουν τα έργα τους που αντανακλούν με τον καλύτερο τρόπο το υψηλό επίπεδο και την ποιότητα σπουδών, μέσα από ξεχωριστές εκπαιδευτικές εμπειρίες και πολυποίκιλες δραστηριότητες.

Σχέδιο, σκίτσο, χρώμα, φωτογραφία, διακόσμηση, σκηνογραφία, έπιπλο, βιομηχανικός σχεδιασμός, γραφιστική, τυπογραφία, εικονογράφηση, comics, κινούμενα σχέδια, 3D Animation, multimedia productions, web design, video art, πρωταγωνιστούν στο πιο ζωντανό, στο πιο δυνατό φθινοπωρινό ραντεβού γραφικών τεχνών και καλλιτεχνικών σπουδών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Παράλληλα στον επισκέπτη δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσει τους χώρους και την σύγχρονη εκπαιδευτική δομή που μόνο το ΙΕΚ ΔΟΜΗ διαθέτει στο χώρο του art & design και να ανταλλάξει απόψεις και προβληματισμούς με τους σπουδαστές αλλά και τους καθηγητές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Οι  σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, μας περιμένουν έως και την 10η Οκτωβρίου καθημερινά, να απολαύσουμε τα έργα τους! Η έκθεση θα φιλοξενήσει τις δημιουργίες του ακαδημαϊκού έτους 2008 – 2009.

Σχετικές ειδήσεις
Inner Space: έκθεση φωτογραφίας από τους σπουδαστές της σχολής Όραμα
07.09.2016 15:46
Οι σπουδαστές της σχολής φωτογραφικών σπουδών Όραμα διεκδικούν το δικό τους καλλιτεχνικό χώρο στην έκθεση φωτογραφίας Inner Space, από τις 17 Σεπτέμβρη ως την 1η Οκτώβρη στο Thission Lofts της οδού Πειραιώς.
Η Τυπογραφία ως καλλιτεχνική πράξη: Συμμετοχή του ΚΜΣΤ στη 29η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου στη Μόσχα
02.09.2016 11:51
Μέχρι και το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου έχουν την ευκαιρία οι φίλοι του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης να επισκεφθούν την έκθεση «Η Τυπογραφία ως καλλιτεχνική πράξη», που φιλοξενείται από τις αρχές Απριλίου στη Μονή Λαζαριστών, έχοντας επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια από τις τελευταίες ξεναγήσεις που πραγματοποιούνται κάθε μέρα, στις 12:00 και στις 15:00. (μέρες & ώρες λειτουργίας έκθεσης: Τρίτη-Σάββατο 10:00-18:00)
Αθήνα. Η Πόλη μου: Έκθεση των σπουδαστών φωτογραφίας του ΑΚΤΟ
27.06.2016 13:06
Οι σπουδαστές Φωτογραφίας του ΑΚΤΟ παρουσιάζουν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, στον Πολυχώρο Palmier Bistro, την έκθεση “Αθήνα. Η Πόλη μου” την οποία επιμελήθηκε ο καθηγητής τους Γιάννης Γιαννακόπουλος.
Η ζωή είναι αλλού: έκθεση των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκη
31.05.2016 12:58
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ο Τομέας Φωτογραφίας διοργανώνουν την ετήσια έκθεση των σπουδαστών της σχολής με τίτλο Η ζωή είναι αλλού, και μας προσκαλούν σε μια εκδήλωση που θα είναι γεμάτη δημιουργικότητα.
Η Τυπογραφία ως καλλιτεχνική πράξη: έκθεση στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
12.04.2016 11:32
H Τυπογραφία είναι η τέχνη της αποτύπωσης γραπτού λόγου και εικόνων σε χαρτί, ύφασμα, μέταλλο ή άλλο υλικό με τη βοήθεια τεχνικών μέσων και συνήθως σε μαζική κλίμακα.