Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Νεοπαλλήνεια 2009

Νεοπαλλήνεια 2009
Στις 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Παλλήνη Αττικής τα φετινά Νεοπαλλήνεια, η ετήσια γιορτή των κατοίκων της Νέας Παλλήνης για να αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι και να υποδεχτουν το φθινόπωρο.

Τα Νεοπαλλήνεια, που διοργανώνονται για 30η χρονιά, αποτελούν ετήσιο πολιτιστικό κεφάλαιο για την περιοχή και επιδιώκουν, με το γλέντι και την παρουσίαση ποικίλων και σύγχρονων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, να συσπειρώσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να τους δώσουν μια σταθερή, δημιουργική διέξοδο.

Η πρώτη μέρα, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, είναι αφιερωμένη στη νεολαία και περιλαμβάνει συναυλίες των Ζακ Στεφάνου , με την μΠάντα-Κοάλα, Imam Baildi Soundsystem, Βαγγέλη Κακουλάκη και τη συμμετοχή του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα, με το δομημένο αυτοσχεδιασμό χορού Αν έτρεχα, ίσως και να σε έπιανα, καθώς και άλλα events που θα πλαισιώσουν τη γιορτή.

Η δεύτερη ημέρα, Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει λαϊκό γλέντι με το Νίκο Χατζόπουλο και την ορχήστρα του που μας καλούν να ταξιδέψουμε μαζί τους σε ένα αρχιπέλαγος μελωδίας, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από το Χορευτικό Συγκρότημα του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Παλλήνης.

Η τρίτη ημέρα, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, καθώς θα έχουμε κοντά μας το Θέατρο Σκιών του Μιχάλη Ταυλάτου.

«Παρών» και στο πνεύμα των Νεοπαλλήνειων θα είναι το Χαμόγελο του Παιδιού και το Ελληνικό Διασωστικό Σώμα .

Σχετικές ειδήσεις
01.11.2016 11:24
Ο Πάνος Παπαϊωάννου (ερμηνευτής), ο Χρυσόστομος Καραντωνίου (συνθέτης) και ο Δημήτρης Παπαχαραλάμπους (στιχουργός) μας δίνουν μια μικρή γεύση το νέο τους τραγούδι, «Τα Φώτα στην Πλατεία».
Κυκλοφορεί η πρώτη συλλογή της Puzzlemusik με τίτλο
16.09.2016 14:46
Την Τετάρτη 21/9/2016 κυκλοφορεί η συλλογή “Puzzlemusik: Early Days (2006-2009)”.
Ο Κώστας Λειβαδάς στο Θέατρο του Αττικού Άλσους (νέα ημερομηνία)
08.08.2016 14:06
O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους, παρουσιάζει, με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 9μ.μ., τον Κώστα Λειβαδά, έχοντας συντροφιά του δυο αγαπημένες και καταξιωμένες ερμηνεύτριες, την επί σειρά ετών συνεργάτιδα του Ανδριάνα Μπάμπαλη, την συμπατριώτισσα του Ερωφίλη αλλά και μια σπουδαία νέα φωνή, την Βίκυ Καρατζόγλου.
17η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής: Οι εκδηλώσεις της Αττικής
15.06.2016 10:52
Η 17η διοργάνωση του Αττικού Δικτύου διοργανωτών της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, είναι το αποτέλεσμα μιας συναρπαστικής συνεργατικής προσπάθειας, και έχει σαφώς ιδιαίτερο συμβολισμό όταν για 3 ήμερες διοργανώνεται ταυτόχρονα 120 εκδηλώσεις, συμμετέχουν 140 καλλιτέχνες και γίνονται δεκάδες δράσεις σε 58 σημεία της Αττικής.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος για μία συναυλία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης
22.04.2016 17:03
Μια τιμητική συναυλία για τον Διονύση Σαββόπουλο διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης στην κεντρική πλατεία της πόλης στο πλαίσιο του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς.