Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Νέοι τραγουδοποιοί, πολλά υποσχόμενοι

Νέοι τραγουδοποιοί, πολλά υποσχόμενοι
Κάθε Παρασκευή από 1η Φεβρουαρίου και για πέντε εμφανίσεις η Γεωργία Νταγάκη , μία νέα κοπέλα, με αστείρευτο ταλέντο, ανεβαίνει στη σκηνή του Πυρήνα, παρέα με ακόμη ένα «φρέσκο» τραγουδοποιό και ένα επιτελείο άριστων μουσικών.

Κάθε Παρασκευή από 1η Φεβρουαρίου και για πέντε εμφανίσεις η Γεωργία Νταγάκη, μία νέα κοπέλα, με αστείρευτο ταλέντο, ανεβαίνει στη σκηνή του Πυρήνα, παρέα με ακόμη ένα «φρέσκο» τραγουδοποιό και ένα επιτελείο άριστων μουσικών.

Η Γεωργία Νταγάκη είναι μία νέα μουσικός με υπέροχη φωνή . Η δισκογραφική της παρουσία βρίσκεται πλάι σε ονόματα όπως ο Μάνος Πυροβολάκης, ο Eric Burton, ο Κώστας Μπραβάκης, ενώ έχει συνεργαστεί με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Ορφέα Περίδη.

Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει τραγούδια από τις συνεργασίες της, διασκευές πάνω στο παραδοσιακό και σύγχρονο τραγούδι, καθώς και νέα τραγούδια από τον Ορφέα Περίδη και την ίδια.

Μαζί της στη σκηνή ανεβαίνει και ο Βαγγέλης Βατσινέας, ένας νέος τραγουδοποιός από την Κω, ο οποίος επιδίδεται επάξια στο τραγούδι, τις κιθάρες και το κλαρίνο.

Τη μουσική αυτή πρόταση συμπληρώνουν οι: Φίλιππος Σκλαβενίτης (Κιθάρες, φωνητικά) Ακης Γαβαλάς (Ντραμς), Λευτέρης Πουλιός (Πιάνο, πλήκτρα, σαξόφωνο) και Βαγγέλης Τζάτσος (Μπάσο).

Info
Γεωργία Νταγάκη
Παρασκευή 1, 8, 15, 22 και 29 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης 23:00
Είσοδος: 13 ευρώ (με ποτό)
Πυρήνας, Μιχαλακοπούλου και Διοχάρους 11, περιοχή Χίλτον
Τηλ.: 210 7237150
http://www.pirinas.com/
info@pirinas.com

Σχετικές ειδήσεις
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας live στο Ίλιον Plus
19.12.2016 15:31
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη και πάλι μαζί, αυτήν την φορά στο ΙΛΙΟΝ plus για τέσσερις ξεχωριστές εμφανίσεις, 24-25 του Δεκέμβρη και 6-7 του Γενάρη!
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας στο Κremlino
04.10.2016 12:45
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας και πάλι μαζί, αυτήν την φορά στο ολοκαίνουργιο Κρεμλίνο για δύο ξεχωριστές εμφανίσεις 8 και 22 του Οκτώβρη!
Μανώλης Μητσιάς, Σταύρος Σιόλας και Γεωργία Νταγάκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
05.05.2016 13:36
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τους Σταύρο Σιόλα και Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαιρέτου».
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη ζωντανά στη Βεντέτα
27.04.2016 13:36
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για τέσσερις εμφανίσεις, από τις 6 Μαΐου 2016, στη θρυλική μουσική σκηνή «ΒΕΝΤΕΤΑ».
Ο Μανώλης Μητσιάς, ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
17.03.2016 15:24
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τον Σταύρο Σιόλα και τη Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαρέτου».