Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Δύο ημέρες γεμάτες ροκ ιστορίες!

Δύο ημέρες γεμάτες ροκ ιστορίες!
Το Φεστιβάλ Πέτρας φιλοξενεί για δεύτερη χρόνια το Smartprice Festival στις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ δύο ημέρες αργότερα, αφιερώνει την 4η Σεπτεμβρίου στον εναλλακτικό ήχο της Ελλάδας.

Το Smartprice Festival ξεκίνησε από το συγκρότημα Ένα Βήμα Μπροστά, το οποίο και φέτος μας προσκαλεί σε μια δυνατή βραδιά γεμάτη με ροκ μουσικές. Μαζί τους στη μουσική και τη διοργάνωση, θα είναι η μπάντα Γυάλινος Κόσμος, για να παίξουν κομμάτια από τους προσωπικούς τους δίσκους, αλλά και αγαπημένες διασκευές της ροκ σκηνής.

Τη συναυλία θα ανοίξουν, οι ανερχόμενοι και πολλά υποσχόμενοι 9MM. Με progressive ήχο, δυνατές κιθάρες και εξαίσια φωνητικά, οι 9ΜΜ μας τραγουδούν, για τις αντιφάσεις της κοινωνίας αλλά και για την αισιοδοξία που μας δίνει η αγάπη. Δέκα νέα τραγούδια, που θα αποτελέσουν το υλικό της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Μετά το Smartprice σειρά έχει η Greek Alternative Day που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Πέτρας στις 4 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή των Closer, Cyanna, Rosebleed, Transistor, Mary’s Flower Superhead, Sunny Side Of The Razor, The Fuzzy Nerds, No Profile & Dj Ladydust.

Οι πόρτες θα ανοίξουν νωρίς, από τις 17.00, μαζί με τη μουσική την οποία θα επιμελείται (και στα διαλείμματα) η Dj Ladydust. Στις 18.00 θα ανέβει στη σκηνή η πρώτη μπάντα ενώ η ζωντανή μουσική θα τελειώσει μετά την 1.00 τη νύχτα!

Σχετικές ειδήσεις
21.12.2016 14:46
Η νέα συνεργασία του τραγουδοποιού Νικόλα Λειβαδίτη(nL) με την ερμηνεύτρια Ρίτα Αντωνοπούλου και τον ηθοποιό Θανάση Αλευρά, έκαναν το «Έλα και πάμε» να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 10 μουσικές ιστορίες, γεμάτες αλήθεια και φως.
Βραδιές γεμάτες μουσική στο Hard Rock Cafe Athens
15.09.2016 14:56
Το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται την καινούργια σεζόν με πολύ μουσική! Στεγασμένο στον εμβληματικό χώρο στην Αδριανού 52, το Hard Rock Cafe Athens παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που υπόσχεται να χαρίσει στους λάτρεις της rock, μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία!
Σεπτέμβριος 2016 στο Faust
06.09.2016 15:26
Το Faust επιστρέφει και ξεκινάει τη νέα σεζόν με γεμάτες μπαταρίες και πολύ ανεβασμένη διάθεση! Στις 8 Σεπτεμβρίου ανοίγουμε ξανά τις πόρτες του Faust και υποδεχόμαστε παλιούς και νέους φίλους και φίλες με ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα μουσικά συγκροτήματα, νέες συνεργασίες και μία παράσταση από την ομάδα Μπελ-Επόκ γεμάτη έρωτα και πάθη.
Ο Βασίλης Βασιλάτος και οι Ιστορίες για Κρουστά στο Άλικο
07.06.2016 14:00
Ο Βασίλης Βασιλάτος και οι “Ιστορίες για Κρουστά” επανέρχονται στα μουσικά δρώμενα της πόλης με μια μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στον φιλόξενο χώρο της μουσικής σκηνής “άλικο”.
Ιστορίες του Κουρέα: Ο Σπύρος Γραμμένος στο Σφίγγα Music Theatre
25.02.2016 15:38
Ο απρόβλεπτος performer, ευρηματικός τραγουδοποιός και sui generis persona Σπύρος Γραμμένος, παρουσιάζει τις Παρασκευές 4 και 11 Μαρτίου 2016, στην μουσική σκηνή «Σφίγγα» στην Αθήνα τη νέα του υπερπαραγωγή με τίτλο: «Ιστορίες του Κουρέα».