Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Τα Κίτρινα Ποδήλατα σε μια μοναδική συναυλία

Τα Κίτρινα Ποδήλατα σε μια μοναδική συναυλία
Τα Κίτρινα Ποδήλατα εμφανίζονται σε ένα μοναδικό, δυνατό live την Δευτέρα 31 Αυγούστου στο Φυλάκιο Υμηττού στον Βύρωνα, φέρνοντας επί σκηνής πολλά καινούρια ακούσματα!

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους CD με τίτλο Ανάδυση, που περιέχει το τραγούδι Ξένη Ακτή, ένα μοναδικό ντουέτο με τη Δήμητρα Γαλάνη και το Θα πάρω φόρα που παίζεται δυνατά παντού, τα Κίτρινα Ποδήλατα μαζί με τους συνεργάτες τους υπόσχονται βραδιές με δυναμικό ηλεκτρικό ήχο, γεμάτες με τις χαρακτηριστικές μελωδίες τους, τους στίχους και τις μουσικές των τραγουδιών τους που αγαπήθηκαν πολύ, τραγούδια από τον καινούργιο τους προσωπικό δίσκο αλλά και διασκευές αγαπημένων συνθετών που έχουν σημαδέψει τη μουσική τους πορεία.

Το πρόγραμμα τους, διάρκειας τριών ωρών, διαμορφώθηκε με άποψη και την σύγχρονη προσέγγιση του Γιώργου και του Αλέξανδρου Παντελιά, και εμπλουτίστηκε με μια σειρά από οπτικά ευρήματα και καινοτομίες προηγμένης  τεχνολογίας που θα επιτρέψουν στους δύο δημιουργούς να συμπράξουν  ζωντανά επί σκηνής με φίλους μουσικούς και τραγουδοποιούς (Δ.Γαλάνη, Τ.Τσανακλίδου, Δ.Τσακνής, Β.Καζούλλης) σε μοναδικές εκτελέσεις των κομματιών τους, ανταλλάσσοντας μελωδίες, εικόνες  και αισθήματα.

Ειδικά βίντεο projects σκηνοθετημένα ξεχωριστά για κάθε τραγούδι εναρμονίζονται με ήχο και φως και μπλέκονται αρμονικά με τις φωνές του Γιώργου και του Αλέξανδρου σε ένα πρόγραμμα υψηλής αισθητικής που δίνει νέα διάσταση στο σύγχρονο live της ελληνικής ροκ σκηνής. Το κοινό σε  κομβικό ρόλο δρα ενεργά στο πρόγραμμα αφού μέσα από τα διαδραστικά πολυμέσα, σε ένα μουσικό παιχνίδι ερώτησης-απάντησης, μπορεί να επέμβει, να συναρμολογήσει και να διαμορφώσει την εξέλιξη του προγράμματος.

Σχετικές ειδήσεις
Vol. 2: «Κίτρινα Ποδήλατα – the Orchestra project»
18.01.2017 14:51
Τα Κίτρινα Ποδήλατα, επανέρχονται στο γνώριμο ηλεκτρικό τους ήχο, ζωηρεύοντας εκ νέου την έντονη πειραματική τους διάθεση, με την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους της εντυπωσιακής μουσικής τριλογίας τους.
Τα Κίτρινα Ποδήλατα live στο Κρεμλίνο
03.11.2016 15:57
Τα Κίτρινα Ποδήλατα μετά την κυκλοφορία του VOL.2: «Κίτρινα Ποδήλατα-the Orchestra project», δεύτερου μέρους μιας εντυπωσιακής μουσικής τριλογίας, ανεβαίνουν στη σκηνή του ΚΡΕΜΛΙΝΟ στις 12 Νοεμβρίου και υπόσχονται 4 εναλλακτικές συναυλίες που θα αφήσουν εποχή.
Με δυο κιθάρες...: Τα Κίτρινα Ποδήλατα στο Μέγαρο Γκύζη
10.08.2016 17:09
Τα Κίτρινα Ποδήλατα θα εμφανιστούν την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 στο Μέγαρο Γκύζη στη Σαντορίνη για μία συναυλία με special guest τον Βασίλη Καζούλη.
Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016: Τα Κίτρινα Ποδήλατα στο Θέατρο Αττικού Άλσους
15.07.2016 12:07
O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016», παρουσιάζει στο Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους, με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 στις 9μ.μ. τα Κίτρινα Ποδήλατα!
Πάνος Κατσιμίχας και Κίτρινα Ποδήλατα live στο Βεάκειο Θέατρο
07.06.2016 16:36
Στις 23 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο, στον Πειραιά, ο Πάνος Κατσιμίχας και τα Κίτρινα Ποδήλατα, μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας των αδελφών Κατσιμίχα, της προσωπικής δισκογραφίας του Πάνου, αλλά και τις δυναμικές ροκ επιτυχίες των Γιώργου & Αλέξανδρου Παντελιά (Κίτρινα Ποδήλατα).