Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Αυγουστιάτικες μουσικές περιπλανήσεις!

Αυγουστιάτικες μουσικές περιπλανήσεις!
Το δρόμο του φεγγαριού ακολουθούν oι live εμφανίσεις του βολιώτικου ποπ-ροκ συγκροτήματος Αλικο Γράμμα, το μήνα Αύγουστο, που τους οδηγεί σε ονειρεμένα μέρη της Ελλάδας!

Έτσι τη Σάββατο 1 Αυγούστου στο μπαράκι Οlive Bay, στο Χόρτο Πηλίου, εκεί όπου τα ευλογημένα φύλλα της ελιάς συναντούν την αλμύρα της θάλασσας οι Αλικο Γράμμα θα παίξουν για τους φίλους του ελληνικού ροκ, ζωντανεύοντας με το δικό τους τρόπο αγαπημένα τραγούδια.

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου θα κλείσουν τη μεγάλη Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, στη παραλία της Ν.Αγχιάλου, με επιλεγμένα ελληνικά και ξένα κομμάτια, μαζί με τους Άμμος, τους Μουσικούς Ιχνηλάτες και Χίλια Μίλια, προσφέροντας τη δική τους «μουσική κατάθεση» σε μια δωρεάν μουσική εκδήλωση για το κοινό.

Και την Πέμπτη 6 Αυγούστου εμφανίζονται, στη πλατεία Νίκαιας στη Λάρισα, σε συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας, ενώ τη Παρασκευή 7 Αυγούστου, κάτω από το φως της πανσέληνου, μια ακόμη μουσική βραδιά στο μπαράκι HAYATT στο Σουτραλί Αγριάς.

Σχετικές ειδήσεις
Νέο cd: Στις παραλίες του φεγγαριού, Ιάκωβος Καμπανέλλης - Σπύρος Εξάρας
05.01.2017 15:27
"Στις παραλίες του φεγγαριού" τιτλοφορείται η νέα δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από την MLK και περιλαμβάνει δέκα ανέκδοτα ποιήματα του Ι. Καμπανέλλη μελοποιημένα από τον συνθέτη Σπύρο Εξάρα.
 «Παραλίες του φεγγαριού»:  Νέος δίσκος σε ποίηση του Ι. Καμπανέλλη
20.12.2016 15:45
Δέκα ανέκδοτα ποιήματα του Ι. Καμπανέλλη, του θεμελιωτή της νεοελληνικής δραματουργίας, βγήκαν από τη λήθη στις «Παραλίες του φεγγαριού», μια συναρπαστική μουσική πρόταση που ζωντάνεψε και ηχογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη.
Το πιο όμορφο τανγκό: από τον Σουγιούλ στον Γούναρη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
21.09.2016 15:17
Η ορχήστρα ποικίλης μουσικής της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ για δύο μοναδικές εμφανίσεις στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2016, συμμετέχει πλαισιώνοντας το αφιέρωμα του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» στην «χρυσή εποχή» του ελληνικού τανγκό σε μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Το πιο όμορφο τανγκό» που θα ταξιδέψει το κοινό στη ρομαντική εποχή της παλιάς Αθήνας.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
12.08.2016 15:47
Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού με 6 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, καθώς και 3 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το κοινό στη Ροδο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Άλκηστη Πρωτοψάλτη για 2 μοναδικές συναυλίες στο θεατρο μεσαιωνικής Τάφρου την Τετάρτη 24 κ Πέμπτη 25 Αυγούστου σε αυτή την διαφορετική μουσική συνάντηση… με το χρόνο…
Δήμητρα Γερολέμου & Ορχήστρα Τσέπης live στο Μπαράκι της Διδότου
10.06.2016 11:54
Η Δήμητρα Γερολέμου συναντά την πιο ευρηματική ορχήστρα τσέπης, τον Νίκο Στάικο στα πλήκτρα και τη φωνή και τον Ηλία Πολυχρονιάδη στα κρουστά και την κιθάρα και στήνουν μια πολύχρωμη μουσική παράσταση γεμάτη αυθορμητισμό και δεξιοτεχνία, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στο Μπαράκι της Διδότου.