Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Αυγουστιάτικες μουσικές περιπλανήσεις!

Αυγουστιάτικες μουσικές περιπλανήσεις!
Το δρόμο του φεγγαριού ακολουθούν oι live εμφανίσεις του βολιώτικου ποπ-ροκ συγκροτήματος Αλικο Γράμμα, το μήνα Αύγουστο, που τους οδηγεί σε ονειρεμένα μέρη της Ελλάδας!

Έτσι τη Σάββατο 1 Αυγούστου στο μπαράκι Οlive Bay, στο Χόρτο Πηλίου, εκεί όπου τα ευλογημένα φύλλα της ελιάς συναντούν την αλμύρα της θάλασσας οι Αλικο Γράμμα θα παίξουν για τους φίλους του ελληνικού ροκ, ζωντανεύοντας με το δικό τους τρόπο αγαπημένα τραγούδια.

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου θα κλείσουν τη μεγάλη Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, στη παραλία της Ν.Αγχιάλου, με επιλεγμένα ελληνικά και ξένα κομμάτια, μαζί με τους Άμμος, τους Μουσικούς Ιχνηλάτες και Χίλια Μίλια, προσφέροντας τη δική τους «μουσική κατάθεση» σε μια δωρεάν μουσική εκδήλωση για το κοινό.

Και την Πέμπτη 6 Αυγούστου εμφανίζονται, στη πλατεία Νίκαιας στη Λάρισα, σε συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας, ενώ τη Παρασκευή 7 Αυγούστου, κάτω από το φως της πανσέληνου, μια ακόμη μουσική βραδιά στο μπαράκι HAYATT στο Σουτραλί Αγριάς.

Σχετικές ειδήσεις
Το πιο όμορφο τανγκό: από τον Σουγιούλ στον Γούναρη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
21.09.2016 15:17
Η ορχήστρα ποικίλης μουσικής της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ για δύο μοναδικές εμφανίσεις στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2016, συμμετέχει πλαισιώνοντας το αφιέρωμα του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» στην «χρυσή εποχή» του ελληνικού τανγκό σε μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Το πιο όμορφο τανγκό» που θα ταξιδέψει το κοινό στη ρομαντική εποχή της παλιάς Αθήνας.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
12.08.2016 15:47
Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού με 6 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, καθώς και 3 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το κοινό στη Ροδο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Άλκηστη Πρωτοψάλτη για 2 μοναδικές συναυλίες στο θεατρο μεσαιωνικής Τάφρου την Τετάρτη 24 κ Πέμπτη 25 Αυγούστου σε αυτή την διαφορετική μουσική συνάντηση… με το χρόνο…
Οι Πλέγμα live ξανά στο Μπαράκι της Διδότου
02.02.2016 14:47
Μετά την επιτυχημένη τους πρώτη εμφάνιση, οι ΠΛΕΓΜΑ επιστρέφουν την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 στο Μπαράκι της Διδότου.
Οι Πλέγμα live στο Μπαράκι της Διδότου
11.12.2015 17:03
Οι ΠΛΕΓΜΑ παρουσιάζουν τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 στο ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΔΙΔΟΤΟΥ μια μουσική αφήγηση που θα μας πάει "ως την άκρη της κλωστής".
Η Αφροδίτη Μάνου στο Ρυθμός Stage
09.11.2015 12:25
Η Αφροδίτη Μάνου είναι από τους πιο “ακριβοθώρητους” καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Οι εμφανίσεις της λιγοστές και μετρημένες. Έτσι, ο “Ρυθμός Stage”, το γνωστό μας στέκι του καλού ελληνικού τραγουδιού, με χαρά θα την φιλοξενήσει σε δύο από τις σπάνιες εμφανίσεις της, 27 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου.