Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Πάνος και Μάνος, ξανά και ξανά!

Πάνος και Μάνος, ξανά και ξανά!
Ο Πάνος Κατσιμίχας και ο Μάνος Ξυδούς συνεχίζουν την υπέροχη συνεργασία τους. Από την αρχή της συνεργασίας τους μέχρι και σήμερα, μέσα από αρκετά live και ένα κοινό δίσκο, αποδεικνύουν ότι αποτελούν πλέον το καλύτερο τραγουδιστικό δίδυμο. Από την 1η Φλεβάρη απολαύστε τους στο Μετρό.

Ο Πάνος Κατσιμίχας και ο Μάνος Ξυδούς συνεχίζουν την υπέροχη συνεργασία τους. Από την αρχή της συνεργασίας τους μέχρι και σήμερα, μέσα από αρκετά live και ένα κοινό δίσκο, αποδεικνύουν ότι αποτελούν πλέον το καλύτερο τραγουδιστικό δίδυμο. Από την 1η Φλεβάρη απολαύστε τους στο Μετρό.

Από την 1η Φλεβάρη και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, δύο παλιοί και αγαπημένοι φίλοι, δύο καλλιτέχνες που εκπέμπουν το ίδιο συναίσθημα και ταιριάζουν σε πολλά (άλλωστε γι\' αυτό παραμένουν μαζί) μας ξαναδίνουν το πάθος και την αγάπη τους για τη μουσική από τη σκηνή του Μετρό.

Με αγαπημένα τραγούδια και ιδιαίτερο σχολιασμό για τα μεγάλα κοινωνικά αιτήματα του καιρού μας, μας κάνουν να τους αγαπάμε κάθε φορά και πιο πολύ.

Η συνεργασία τους γέννησε, εκτός από αισιόδοξα μηνύματα για την ελληνική μουσική, και ένας καταπληκτικό νέος δίσκο με τίτλο «Μέχρι να πάρεις παγωτό, σε βρίσκει ο Χειμώνας» που αγαπήθηκε αμέσως.

Στην καλλιτεχνική αυτή συνεύρεση προστέθηκε και το όνομα του Τόλη Φασόη των θρυλικών Sharp Ties, και το νεανικό συγκρότημα ΒΩΞ που τόσο ευχάριστα μας εξέπληξε με τις δύο προηγούμενες δουλειές του.

Μέσα σε δυόμιση θα κάνουμε ένα μουσικό ταξίδι, που θα ξεκινά από τις μεγάλες στιγμές του Πάνου Κατσιμίχα (από την συνεργασία του με τον αδερφό του Χάρη) και του Μάνου Ξυδούς (από τους Πυξ Λαξ), μέχρι στα νέα τους τραγούδια, διανθισμένο με τα προσωπικά στιγμιότυπα των Τόλη Φασόη και των ΒΩΞ.

Τους ΒΩΞ αποτελούν οι Δημήτρης Καρράς (ακουστική κιθάρα), Βαγγέλης Καραπέτρος (μπάσο) και Ζίνα Αρβανιτίδη (πλήκτρα). Μαζί τους παίζουν και οι μουσικοί Μάνος Νεόφυτος (τύμπανα), Νίκος Τσιμπούκης (ηλεκτρική κιθάρα), Σπύρος Παπαδάτος (πιάνο) και Μάνος Λιδάκης (ακουστική κιθάρα).

Info
Μουσική σκηνή ΜΕΤΡΟ, Γκύζη και Κάλβου 83
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 6439089
Από 1η Φεβρουαρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Σχετικές ειδήσεις
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Kremlino
19.01.2017 10:08
Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά.
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Σταυρό του Νότου Plus
09.11.2016 10:02
Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά, στο Σταυρό του Νότου Plus.
Ο Χρήστος Ραφαηλίδης και ο Δημήτρης Καλαντζής παρουσιάζουν ξανά τα Seventies στο Gazarte
21.09.2016 17:14
Μετά το sold out της προηγούμενης Κυριακής και λίγο πριν την αναχώρηση του Χρήστου Ραφαηλίδη για τη Νέα Υόρκη, οι δύο κορυφαίοι Έλληνες "jazzmen" ξανά μαζί στη σκηνή του GAZARTE την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου!
Πάνος Κατσιμίχας και Κίτρινα Ποδήλατα live στο Βεάκειο Θέατρο
07.06.2016 16:36
Στις 23 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο, στον Πειραιά, ο Πάνος Κατσιμίχας και τα Κίτρινα Ποδήλατα, μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας των αδελφών Κατσιμίχα, της προσωπικής δισκογραφίας του Πάνου, αλλά και τις δυναμικές ροκ επιτυχίες των Γιώργου & Αλέξανδρου Παντελιά (Κίτρινα Ποδήλατα).
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.