Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Ο ευτυχισμένος Prince

Ο ευτυχισμένος Prince
Ο ευτυχισμένος Prince είναι ένα μιούζικαλ για την καρδιά και την πόλη, βασισμένο στο παραμύθι του Όσκαρ Oυάιλντ Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας, και θα παρουσιαστεί από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη .

Ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου και ο σκηνοθέτης Γρηγόρης Χατζάκης συναντώνται ξανά, με το μιούζικαλ Ο ευτυχισμένος Prince. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή παραγωγή, ένα εξολοκλήρου καινούργιο μουσικό έργο , σε σύνθεση Χρίστου Θεοδώρου και λιμπρέτο Xρήστου Κανελλόπουλου.

Ο διάσημος τραγουδιστής Prince – τον οποίο ερμηνεύει η Βικτωρία Ταγκούλη - έχει γίνει ένα βαρύτιμο, κιτς άγαλμα, φτιαγμένο από πολύτιμους λίθους και χρυσό και δεσπόζει σε μια μεγαλούπολη. Μοναδικός του φίλος ένα χελιδόνι, που κουρνιάζει στα πόδια του.

Τώρα που πέθανε από υπερβολική δόση και τον έστησαν ψηλά να εποπτεύει την πόλη, κάνοντάς τον άγαλμα, βλέπει τον απλό κόσμο να υποφέρει και η καρδιά του ραγίζει. Όμως είναι παγιδευμένος στο βάθρο του, ανήμπορος να κάνει βήμα. Παρακαλά το χελιδόνι να αναλάβει καθήκοντα ταχυδρόμου και να μοιράσει τα άχρηστα πλούτη του αγάλματος στους ανήμπορους ανθρώπους…

Το κλασικό παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ, διασκευάζεται ευφάνταστα από το Χρήστο Κανελλόπουλο και ανεβαίνει από τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Χατζάκη σαν ένα εικαστικό θέαμα , όπου σε συνδυασμό με τη μουσική του Χρίστου Θεοδώρου μας ταξιδεύει στην ιστορία όχι με ρεαλισμό, αλλά σαν μια χρωματική παλέτα δημιουργώντας εικόνες.

Σχετικές ειδήσεις
«Ανκόρ» του Θεόδωρου Τερζόπουλου για τα 30 χρόνια του Θεάτρου Άττις
14.09.2016 17:39
Το Θέατρο Άττις, που συμπλήρωσε 30 χρόνια δημιουργικής πορείας και προσφοράς, παρουσιάζει το «Ανκόρ» σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου, από 25 Νοεμβρίου, με πρωταγωνιστές την Σοφία Χιλλ και τον Αντώνη Μυριαγκό.
Συνεχίζονται οι
14.07.2016 15:51
Συνεχίζονται στο ιστορικό Electro Theatre Stanislavsky της Μόσχας οι παραστάσεις των "Βακχών" του Ευριπίδη (15, 16 & 17 Ιουλίου), σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου.
Δύο μονόλογοι της Christine Brückner με την Ευαγγελία Βαλσαμά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
16.03.2016 10:50
Η ΤΕΧΝΗ ART PATMOS παρουσιάζει από το Σάββατο 19 Μαρτίου στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου σε παράλληλες παραστάσεις, δύο μονολόγους, της Christine Brückner, «ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ, ΝΕΚΡΕ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ;» και «ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΥΣΔΑΙΜΟΝΑ!» σε σκηνοθεσία Barbara Hoffmann και Till Sterzenbach, με την Ευαγγελία Βαλσαμά.
Βάκχες, σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου για 2η χρονιά στη Μόσχα
04.03.2016 11:24
Για δεύτερη χρονιά συνεχίζονται στο ιστορικό Electro Theatre Stanislavsky της Μόσχας οι παραστάσεις των "Βακχών" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου.
Είσαι ευτυχισμένος τώρα, νεκρέ Αγαμέμνων; της Christine Brückner στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
01.02.2016 15:38
Η ΤΕΧΝΗ ART PATMOS παρουσιάζει στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου από το Σάββατο 19 Μαρτίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων τον μονόλογο της Christine Brückner, «ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ, ΝΕΚΡΕ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ;» σε σκηνοθεσία Barbara Hoffmann και Till Sterzenbach, με την Ευαγγελία Βαλσαμά.