Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Κλείσιμο της φετινής σεζόν για το Επί Κολωνώ

Κλείσιμο της φετινής σεζόν για το Επί Κολωνώ
Το Off Off Athens 2 φτάνει στο τέλος του και παρουσιάζει την παράσταση Αρκεί να είσαι εδώ, στις 20 και 21 Ιουλίου, ενώ στις 22 του μηνός αποχαιρετά τη φετινή σαιζόν με μία γιορτή – παρουσίαση!

Η παράσταση Αρκεί να είσαι εδώ της Μεταξίας Παναγιωτοπούλου, σε σκηνοθεσία Ζωής Ξανθοπούλου, από την ομάδα Αλλαχού, είναι μια φανταστική ιστορία βασισμένη στην πραγματικότητα των ηρώων. Αριθμοί, σκόρπιες αναμνήσεις και μπερδεμένες σκέψεις περιστρέφονται γύρω από μια εμμονή! Η Έλμα, η Αθηνά και ο Άλκης αντιμετωπίζοντας  ο ένας τον άλλον αντιμετωπίζουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Παίζουν οι: Κουτσουνάκη Θεώνη, Κουρή Νεφέλη και Βελέντζας Κώστας, ενώ στο trailer εμφανίζονται Ταραζή Ναυσικά (σκηνοθεσία), Κωνσταντόπουλος Φειδίας και Μαρτσάκης Βασίλης.

Το κλείσιμο της σεζόν οργανώνουν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο της Γεωργίας Μαυραγάνη «Τεχνικές της Αφήγησης» για να μοιραστούν και να απολαύσουν με το κοινό αυτά που έμαθαν.

Σχετικές ειδήσεις
Στη σιωπή, του Δημήτρη Λέντζου, για 2η χρονιά στο Θέατρο Επί Κολωνώ
12.10.2016 13:13
Η παράσταση «Στη σιωπή» του Δημήτρη Λέντζου που στο πρώτο της ανέβασμα τη θεατρική σεζόν που πέρασε, αγαπήθηκε απ’ τους θεατές κι επαινέθηκε απ’ τους κριτικούς, επαναλαμβάνεται για δεύτερη χρονιά στη Σκηνή Black Box του Επί Κολωνώ από τις 22 Οκτωβρίου 2016.
Το τσίμπημα της σφήκας από την ομάδα Rapel στο Θέατρο Επί Κολωνώ
30.09.2016 14:58
Σε συνέχεια των παραστάσεων που δόθηκαν στο πλαίσιο του Off-Off Athens Festival και έπειτα από τη διάκρισή της, η παράσταση «Το τσίμπημα της σφήκας» της ομάδας Rapel, σε σκηνοθεσία Ισμήνης Πρωίου, επιστρέφει στο BlackBox του Θεάτρου Επί Κολωνώ από τις 14 Οκτωβρίου.
Επί Κολωνώ - Σύγχρονο Θέατρο: Μία νέα καλλιτεχνική σύμπραξη ξεκινά!
27.09.2016 17:29
Στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου κατηφόρισε η Ομάδα Νάμα και το θέατρο Επί Κολωνώ το βράδυ της Δευτέρας (26/9) στο Γκάζι για να παρουσιάσουν από κοινού τα προγράμματα της σεζόν 2016-2017.
Blessed Breasts από την Ομάδα Arigato στο Off off Athens 8 του Επί Κολωνώ
22.06.2016 17:09
Στο πλαίσιο του 8ου φεστιβάλ Off-off που διοργανώνει το θέατρο Επί Κολωνώ, η ομάδα Arigato παρουσιάζει την παράσταση «Blessed Breasts». Μια παράσταση (work in progress) βασισμένη στο βιβλίο της Marilyn Yalom «H ιστορία του γυναικείου στήθους».
BAM – BAM! των Ray Cooney & John Chapman για 3η σεζόν στο Χυτήριο
19.05.2016 12:59
Η ξεκαρδιστική κωμωδία BAM BAM, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τις δύο προηγούμενες σεζόν, θα συνεχίσει να παίζεται για ΤΡΙΤΗ σεζόν στον υπέροχο καλοκαιρινό κήπο του θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ από την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016.