Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Το φιόρο συνεχίζει για τρίτη χρονιά!

Το φιόρο συνεχίζει για τρίτη χρονιά!
Ο τετραπέρατος Ζακυνθινός, πανέξυπνος, αθώος, γαλίφης, πολυμήχανος και καταφερτζής, Νιόνιος Νιονιάκης, που δεν είναι άλλος από το Σπύρο Παπαδόπουλο, έρχεται το χειμώνα ξανά στο θέατρο Άνεσις, για μια επιτυχημένη τρίτη χρονιά!

Μέχρι σήμερα, πάνω από 300.000 θεατές αγάπησαν, νοστάλγησαν, γνώρισαν μια άλλη εποχή μέσα από το έργο του Γρηγορίου Ξενόπουλου, Το φιόρο του λεβάντε.

Ένας ανανεωμένος θίασος , κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Τσιάνου, τις χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού τη μουσική του Παναγιώτη Καλατζόπουλου, και με τη συνοδεία της ζωντανής φιλαρμονικής ορχήστρας του θεάτρου «Άνεσις» είναι έτοιμος από την Τετάρτη 14 Οκτώβρη να κογιονάρει τα κατορθώματα, τις συνήθειες  και τις φοβίες του Νιόνιου, αλλά και αυτός από την πλευρά του, με κόλπα χίλια δυό, να βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του….

Σκηνοθεσία : Κώστας Τσιάνος, Σκηνικά  : Γιώργος Γαβαλάς, Κοστούμια : Γιάννης Μετζικώφ, Μουσική: Παναγιώτης Καλατζόπουλος, Χορογραφία : Φωκάς Ευαγγελινός, Φωτισμοί : Ανδρέας Μπέλλης.

Παίζουν οι: Σπύρος Παπαδόπουλος, Φωτεινή Τσακίρη, Γιώργος Ψυχογιός, Ίρις  Πανταζάρα, Στέλιος Πέτσος, Ελίνα Μάλαμα, Αντώνης Δημητροκάλης,  Άλκηστις Βούλγαρη , Νίκη Δραγούμη, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και η Μαρία Καντιφέ.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δώρος Δημοσθένους live στη Ρότα
20.12.2016 15:05
Μετά από απαίτηση του κοινού και για να μην σπάμε τις παραδόσεις o Δώρος Δημοσθένους έρχεται για ένα τελευταίο εορταστικό Live στην Ρότα, δύο μέρες πριν την έλευση των Χριστουγέννων για να ευχηθούμε χρόνια πολλά και να αποχαιρετήσουμε την χρονιά που φεύγει.
Άλλες Παράλληλες στο Πόρτα: Ο 1ος Κύκλος αφιερωμένος στη μουσική
20.12.2016 15:01
Για τρίτη χρονιά, το Πόρτα συνεχίζει το επιτυχημένο παράλληλο πρόγραμμά του. Φέτος, οι Τρίτες Παράλληλες αλλάζουν μέρα, μεταφέρονται την Πέμπτη και γίνονται... Άλλες Παράλληλες.
Στοιχειωμένα Ποιήματα, το νέο άλμπουμ του Γιώργου Κοντραφούρη
19.12.2016 12:27
Το άλμπουμ Στοιχειωμένα Ποιήματα έρχεται σχεδόν 10 χρόνια μετά το The Storyteller (Απρίλιος 2007, Puzzlemusik) το οποίο για πολλούς ήταν το καλύτερο πιάνο-άλμπουμ του Γιώργου Κοντραφούρη μέχρι τότε. Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι εμφανίσεις του Κοντραφούρη με πιάνο γίνονταν όλο και πιο αραιές ώσπου αφοσιώθηκε στο organ και στο Baby Trio, το ευρηματικό project “σχολείο” που βρίσκεται πλέον στην 8η ενσάρκωση του, έχει εκπαιδεύσει σημαντικό αριθμό νέων μουσικών και συνεχίζει.
10 χρόνια gazarte: Τα μάτια στραμμένα εδώ!
14.10.2016 12:15
Το gazarte γιορτάζει 10 χρόνια και αλλάζει. Με νέα ταυτότητα και περισσότερα από 150 events μέσα στην χρονιά που έρχεται. Με ειδικές εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις με εκλεκτούς καλεσμένους. Και από αυτήν τη γιορτή δεν θα λείψει κανείς. Ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, με σπουδαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Γιατί φέτος τα μάτια όλων θα είναι στραμμένα εδώ!
The Budos Band live στο Gagarin 205
30.05.2016 14:45
Οι The Budos Band, η funk-soul κολεκτίβα, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016.