Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Τρεις Τρίτες με τη Σαβίνα

Τρεις Τρίτες με τη Σαβίνα
Στις 15,22 και 29 Ιανουαρίου, η Σαβίνα Γιαννάτου εμφανίζεται στη σκηνή του Κυττάρου παρουσιάζοντας τα τραγούδια από τη νέα της δουλειά \"Μουσική Δωματίων\", που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.

Στις 15,22 και 29 Ιανουαρίου, η Σαβίνα Γιαννάτου εμφανίζεται στη σκηνή του Κυττάρου παρουσιάζοντας τα τραγούδια από τη νέα της δουλειά \"Μουσική Δωματίων\", που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.

Η Σαβίνα Γιαννάτου θα αυτοσχεδιάσει πάνω σε video-art και αποσπάσματα από κλασσικές βωβές ταινίες του εξπρεσιονιστικού και πειραματικού κινηματογράφου (Maya Deren, Robert Vine κα).

Η αγαπημένη καλλιτέχνης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση μουσικού που έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση. Συμμετέχει στα σημαντικότερα world festivals, δισκογραφεί για την ECM και εντυπωσιάζει κοινό και κριτικούς τόσο με τη μοναδική φωνή της, όσο και με τις ξεχωριστές μουσικές της πρoτάσεις.

Στο νέο της δίσκο με τίτλο «Μουσική Δωματίων» δημιουργεί ένα υπερρεαλιστικό μουσικό και ποιητικό τοπίο, καθώς ποιήματα του Τάκη Σινόπουλου, του Χόρχε Λουίς Μπόρχες, του Γιώργη Παυλόπουλου, του Τάσου Λειβαδίτη, του Ομάρ Καγιάμ, του Βαγγέλη Ροζακέα, αλλά και το «Ασμα Ασμάτων» του Σολομώντος αποκτούν μια άλλη υπόσταση μέσα από τις συνθέσεις και τους αυτοσχεδιασμούς της ίδιας της Σαβίνας Γιαννάτου και του Μιχάλη Σιγανίδη αλλά και τις συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκι, του Γιώργου Μουζάκη, του Γιάννη Αγγελάκα, του Νίκου Βελιώτη κα .

Μαζί της οι μουσικοί: Μιχάλης Σιγανίδης κοντραμπάσο, Κώστας Βόμβολος ακκορντεόν, Τάσος Μισυρλής βιολοντσέλο, Διονύσης Βερβιτσιώτης βιολί .

INFO
ΚΥΤΤΑΡΟ: Ηπείρου 48 & Αχαρνών,
τηλ: 210 8224134, http://www.kyttarolive.gr/
Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμή εισόδου: 15 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συναντά τον B. D. Foxmoor στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
09.11.2016 17:02
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο B. D. Foxmoor (Active Member) θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, για να παρουσιάσουν τρεις μουσικές βραδιές με τίτλο Παραπόρτι.
The Sound of Color: Ο Γιάννης Αναστασάκης και Deniz Angelaki υποδέχονται τη Σαβίνα Γιαννάτου και τον Χάρη Λαμπράκη στο ΚΕΤ
08.11.2016 16:37
Ο Γιάννης Αναστασάκης παρουσιάζει το project Elektronik Meditation με την Deniz Αγγελάκη στο live-painting και με καλεσμένη τη Σαβίνα Γιαννάτου και τον Χάρη Λαμπράκη στο νέυ και τα πλήκτρα.
Η Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera En Salonico στο ΚΠΙΣΝ
04.10.2016 13:33
Η Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera En Salonico θα εμφανιστούν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016.
Σαβίνα Γιαννάτου, Primavera en Salonico και Lamia Bedioui στην Πειραιώς 260
02.06.2016 16:16
​Τα τραγούδια του «άλλου» θα τραγουδήσουν η Σαβίνα Γιαννάτου, Primavera en Salonico και Lamia Bedioui σε μία συναυλία στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.
Η Σαβίνα Γιαννάτου στο Μουσείο Μπενάκη
19.05.2016 16:17
Η Σαβίνα Γιαννάτου θα α τραγουδήσει για τους Φίλους του Μουσείου Μπενάκη, τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, ώρα 20.00.