Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Black-Cut: Jazz-Funk Jam στον Κοσμο-Πολιτισμό

Black-Cut: Jazz-Funk Jam στον Κοσμο-Πολιτισμό
Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου ο «Κοσμο-Πολιτισμός» μας προσκαλεί στη μουσική βραδιά Jazz-Funk με τίτλο Black-Cut Jazz-Funk Jam. Μία βραδιά κοινωνικής ευαισθησίας με ήχους jazz.

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου ο «Κοσμο-Πολιτισμός» μας προσκαλεί στη μουσική βραδιά Jazz-Funk με τίτλο Black-Cut Jazz-Funk Jam. Μία βραδιά κοινωνικής ευαισθησίας με ήχους jazz.

Τη βραδιά θα αναλάβουν οι μουσικοί της House Band, οι οποίοι είναι οι Αντώνης Αντωνόπουλος (κιθάρα), Σουλάκης Μιχάλης (κοντραμπάσο) και Κακαβούλης Δημήτρης (ντραμς).

Το ιδιαίτερο αυτό live θα ανοίξει με jazz-funk ακούσματα ο DJ MELIK, ενώ guests και εκπλήξεις από καλλιτέχνες θα συμπληρώσουν ένα άψογο μουσικό αποτέλεσμα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ στο χώρο θα λειτουργεί μπαρ για να σας εφοδιάσει με ποτά, τα οποία θα συνεισφέρουν στο να διατεθούν τα έσοδα από τις Jazz-Funk Jam Βραδιές για την δημιουργία Κέντρου Ημέρας για μικρούς Αφρικανούς (και γενικότερα παιδιά από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες) και Συμβουλευτικού Κέντρου για τους Γονείς τους.

Info
Black-Cut: Jazz-Funk Jam στον Κοσμο-Πολιτισμό
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30
Είσοδος ελεύθερη
«Κοσμο-Πολιτισμός»
Α. Μεταξά 20 και Εμμ. Μπενάκη , Αθήνα
Τηλ/Fax: 210 3303385
info@cosmosofculture.org
http://www.cosmosofculture.org/

Σχετικές ειδήσεις
Fred Wesley's 3 Generations live στο Half Note
23.11.2016 14:01
O ανεπανάληπτος Fred Wesley, μια θρυλική φυσιογνωμία, πρωτεργάτης του funk, συνεργάτης του James Brown, του George Clinton και άλλων μεγάλων της soul, έρχεται στο Half Note με το νέο του γκρουπ Generations, που παίζει groovy jazz και original funk!
Ο Roy Ayers live στο main stage του Gazarte
18.11.2016 11:43
Ποιος δεν έχει λικνιστεί ακούγοντας το “Everybody loves the sunshine”? O θρυλικός Roy Ayers ένας από τους πιο διάσημους, αγαπητούς και αξιοσέβαστους jazz και R&B καλλιτέχνες στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, ο επονομαζόμενος και "νονός" της newsoul και για πολλούς ένας από τους προφήτες της acid jazz, επιστρέφει στις 10 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και στο gazarte με το απόλυτο soundtrack γνήσιων jazz, soul, funk και r&b ήχων.
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής
O Αργύρης Μπακιρτζής στον Κήπο του Black Duck
30.05.2016 10:51
Στον μαγευτικό του Κήπο, το Black Duck, την Τρίτη 31 Μαΐου, υποδέχεται το καλοκαίρι με τον Αργύρη Μπακιρτζή και τον πιανίστα Γιώργο Πατεράκη.
Ο Γιάννης Κασέτας και ο Απόστολος Λεβεντόπουλος στο Bar 37
24.05.2016 11:37
Τα κλασσικά κομμάτια της εποχής του bebop, της 60’s jazz αλλά και το jazz-funk των 70’s θα παιχτούν από δύο μουσικούς που γνωρίζουν.