Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Ο Anthony B ζωντανά στη Θεσσαλονίκη!

Ο Anthony B ζωντανά στη Θεσσαλονίκη!
Ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της reggae έρχεται στις 8 του Ιούλη, για να τον απολαύσουμε ζωντανά στον εξωτερικό χώρο του Μύλου Βαβυλωνία, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του Music against violence! H βραδιά θα ανοίξει με τον Ras Daniel Ray στο μικρόφωνο να συναντά τον selector Propaganja σε ένα strictly roots session!

Με πολύχρωμη, αφρικάνικη αμφίεση και ράστα μαλλιά τυλιγμένα βασιλικά στο κεφάλι του, ο Anthony B ενσαρκώνει την αισιοδοξία και το πνεύμα της reggae μουσικής. Η διάθεση του να υποστηρίξει τους αδύναμους και καταπιεσμένους αναδύεται μέσα από το σύνολο των στίχων του, υπογραμμίζοντας πολιτικές και κοινωνικές αδικίες.

Έχοντας πάντα άμεση επικοινωνία με το κοινό του και με αμείωτη ενέργεια πάνω στη σκηνή ερμηνεύει μαγικά γνωστές επιτυχίες του όπως Universal Struggle, World A Reggae Music, Waan Back ,Police, Raid
The Barn, Reggae Gone Pon Top δημιουργώντας μια πραγματικά εκρηκτική ατμόσφαιρα... κομμένης ανάσας!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Σταμάτης Μορφονιός ζωντανά στο ΚΕΤ
25.10.2016 14:12
Ο τραγουδοποιός Σταμάτης Μορφονιός έρχεται στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων για δύο μοναδικές εμφανίσεις, που διαφοροποιούνται με ό,τι έχει κάνει στο παρελθόν ζωντανά. Χωρίς άλλους μουσικούς, παρουσιάζει παλιότερες και νέες μουσικές του, σε ένα ακουστικό unplugged set, μόνος, με τη συνοδεία της κιθάρας του.
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου live στο Θέατρο Δάσους
20.05.2016 14:37
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής του περιοδείας θα εμφανιστεί μαζί με τους συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Δάσους, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Δάσους.
Οι Explosions In The Sky για δυο live στο Gagarin
17.05.2016 14:11
Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στο Gagarin, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά τους Explosions In The Sky σε 2 μνημειώδεις συναυλίες, που χρόνια περιμέναμε.
Νύχτες Καλοκαιριού: Η Ηρώ Σαΐα ζωντανά στο Polis Art cafe
04.05.2016 11:52
Η Ηρώ Σαΐα ξεκινάει την καλοκαιρινή σεζόν στις 16 Μαΐου 2016 με μια σειρά εμφανίσεων στον εξωτερικό χώρο του Polis Art cafe.
Οι Beirut για πρώτη φορά ζωντανά στη Θεσσαλονίκη
10.02.2016 14:24
Η χαρισματική περσόνα που ακούει στο όνομα “Zach Condon” στο Fix Factory of Sound Open Area!