Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα κάνει μια σειρά εμφανίσεων στο ανανεωμένο Άνοδος Live Stage από τις 14 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο, για 8 μοναδικές παραστάσεις, έως και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου.

Σε συνέχεια των πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πόλεις της περιφέρειας και με αφορμή τη κυκλοφορία του τελευταίου της δίσκου «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ», η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ετοιμάζει και θα μας παρουσιάσει και φέτος ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα που κινείται παράλληλα με την έντονη προσωπικότητα της. Αναδεικνύει πολλές επιτυχημένες και αγαπημένες στιγμές από τη μέχρι σήμερα πορεία της, ενώ βεβαίως δε θα λείπουν και οι εκπλήξεις! Εκτός από το προσωπικό της ρεπερτόριο, θα ερμηνεύσει πολλά από αυτά που η ίδια έχει αγαπήσει, από την ελληνική και τη ξένη δισκογραφία, ταξιδεύοντας όπως πάντα το κοινό της, φλερτάροντας με πολλές πλευρές της.

Θα μας παρασύρει από το «Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ» και το «ΜΟΝΑΧΑ ΕΓΩ» ως το «ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ» και το «ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ», από το «ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕ» και το «ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ Σ’ ΑΓΑΠΗΣΑ» ως το «ΒΡΑΔΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ» και το «ΟΔΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ» αλλά και από το «ΕΝΑ ΣΦΑΛΜΑ ΕΚΑΝΑ» και το «ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ» μέχρι το «ΕΚΛΑΨΑ ΧΘΕΣ» και το «ΑΡΓΟΣΒΗΝΕΙΣ ΜΟΝΗ».

Αγαπημένα τραγούδια, άλλα κλασσικά και άλλα πιο πρόσφατα, βαλμένα με μεράκι σε ένα δομημένο πρόγραμμα, σαν αυτά που έχουν χτίσει μέχρι σήμερα μια σχέση αγάπης, εκτίμησης και εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Ελεωνόρα και στο κοινό που επιλέγει να την δει και να την ακούσει σε κάθε της εμφάνιση.  

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την αψεγάδιαστη φωνή της, το πάθος της,  τη δυναμική της σκηνική παρουσία,  μας έχει συνηθίσει σε κάθε της ζωντανή εμφάνιση να συναρπάζει, να συγκινεί, να μεταδίδει την ενέργεια της, να δίνει και να εισπράττει ειλικρινή αγάπη, να αναδεικνύει την οικεία πλευρά της επικοινωνώντας με κάθε τρόπο με το κοινό. Βλέποντας την Ελεωνόρα πάνω στη σκηνή, καταλαβαίνεις πως έχει διάθεση να διασκεδάσει και η ίδια μαζί με τον κόσμο. Και τα καταφέρνει όλα!

Από το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, πλαισιωμένη από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, μας καλεί σε οκτώ μοναδικές βραδιές! Μαζί της οι: Ευριπίδης Ζεμενίδης: Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Παναγιώτης Τσεβάς: Ακορντεόν, Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα,  Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο,   Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα.

Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης
Επιμέλεια προγράμματος: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μίνως Θεοχάρης
Επιμέλεια κειμένων: Μίνως Θεοχάρης
Σχεδιασμός φωτισμού: Γιώργος Τέλος
Χειρισμός φωτισμού: Βασίλης Καραμούζης
Σχεδιασμός Ήχου: Νίκος Παππάς, Αργύρης Λιανός
Διεύθυνση παραγωγής Κατερίνα Παπαδοπούλου