Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Metropolis Dj sets κάθε Πέμπτη

Metropolis Dj sets κάθε Πέμπτη
Metropolis και Μουσική , είναι δύο λέξεις που στο μυαλό μας είναι ταυτόσημες. Εδώ και πολλά χρόνια, οι  ζωές μας αποκτούν το soundtrack τους μέσα στο κτίριο της Πανεπιστημίου: soul, jazz funk, rock, house, pop, indie, latin, hip hop. Τώρα κάθε Πέμπτη του Ιούνη θα τα απολαμβάνουμε και από εκλεκτούς djs!

Κινητήριος μοχλός  σ’αυτή την ονειρική σχέση με τη μουσική , οι άνθρωποι που δουλεύουν  τόσα χρόνια στα καταστήματα και μοιράζονται  με όλους μας τις γνώσεις τους, το μεράκι και την αγάπη τους  γι’ αυτή. Έφτασε  λοιπόν η στιγμή, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι, να μας εξιτάρουν ακόμα μια φορά, αλλά από μια άλλη θέση: αυτή του  dj.

Επαγγελματίες στο χώρο αυτό οι ίδιοι,  έρχονται να μιξάρουν τις μουσικές που αγαπούν αυτοί και εμείς και να μας  συναντήσουν στο METROPOLIS LIVE STAGE, κάθε Πέμπτη του Ιουνίου.

Άνθρωποι που  η ειδική σχέση τους με τη μουσική, αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση που μας προτρέπει να περάσουμε τα απογεύματα και τις νύχτες κάθε Πέμπτης, στο τελευταίο όροφο του καινούριου METROPOLIS στη Πανεπιστημίου 54.

Σχετικές ειδήσεις
Dream songs: Μια μουσική απόδραση από το Τρένο στο Ρουφ
30.11.2016 14:30
Μια μουσική απόδραση από την πραγματικότητα προτείνει η Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ στο Θεατρικό Βαγόνι, κάθε Παρασκευή από τις 25 Νοεμβρίου.
Οι Heroes με τραγούδια του David Bowie live στο Gazarte
31.10.2016 11:57
Οι Heroes, η πρώτη ελληνική tribute band στα τραγούδια και τη μουσική του David Bowie μας προσκαλεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο Gazarte, σε μια συναυλία - φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που επηρέασε όσο λίγοι την εξέλιξη της μουσική παγκοσμίως.
Σtella live & Nteibint single release party @ six d.o.g.s
02.06.2016 11:58
ένα πάρτυ με Live από Σtella και DJ sets των NTEIBINT, Blue Lagoon και Constantine Kalfakakos έρχεται την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 στο six d.o.g.s για να γιορτάσουμε την 3η κατά σειρά κυκλοφορία NTEIBINT feat. Σtella με το νέο "Hide In" στην Βελγική Eskimo Recordings.
Συναυλία για την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ
11.05.2016 14:49
Η Κ.Ο.Θ. τιμά την Ημέρα Μνήμης για τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μια συναυλία.
Η Μαρούλα Κασκαβέλη με την μπάντα της ζωντανά στην Αθηναΐδα
06.04.2016 14:50
Η Μαρούλα Κασκαβέλη με την μπάντα της παρουσιάζει μια ξεχωριστή Μουσική Παράσταση την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 στις 22.00 στην Μουσική Σκηνή του πολυχώρου "Αθηναΐς".