Ο Πολυχώρος Area 364 παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας, των Μάιπα Πέτρου και Πάλλη Γιάννη, με τίτλο ΜΑΠΑ.

…η πιο ΜΑΠΑ έκθεση της Αθήνας είναι γεγονός!

Πότε ένας πίνακας είναι καλός και πότε ΜΑΠΑ;
Ποια είναι ή “αντικειμενική” του αξία;
Ένας πίνακας είναι καλός όταν είναι όμορφος, άρτια εκτελεσμένος 
σχεδιαστικά κ χρωματικά ή όταν έχει μουτζούρες και ακατανόητα
σχήματα με την ελευθερία και τις ατέλειες ενός 5χρονου παιδιού; 
Όταν διακοσμεί ένα τοίχο ή όταν είναι παράταιρος στο περιβάλλον του; 
Μήπως τελικά η τιμή είναι αντικειμενικό κριτήριο της αξίας του;
Και από ποιον καθορίζεται; 
Από τον καλλιτέχνη, τον αγοραστή ή το κοινό του;
Η πρώτη έκθεση του Πέτρου Μάιπα.
Έργα με μολύβι, κάρβουνο, λάδι και ακρυλικό.

Short Bio:

Πέτρος Μάιπας.

Αυτοδίδακτος, με έφεση από πολύ μικρή ηλικία στο σχέδιο. Μικρός ονειρευόταν να γίνει ζωγράφος, αρχιτέκτονας, σκιτσογράφος, πιλότος και αστροναύτης. Τα κάνει όλα μαζί εδώ και 15 χρόνια, δουλεύοντας στο δημιουργικό κομμάτι της διαφήμισης ως γραφίστας και art director.

Στον πολυχώρο AREA 364 που του παραχωρήθηκε ευγενικά από τον Νίκο Μαραγκόπουλο της win win value based marketing, τον Σωτήρη Παπαδόπουλο και την Χριστιάννα Κορρέ, εκθέτει πρώτη φορά σχέδια και πίνακες του, μαζί με τον καλό του φίλο και συνάδελφο Γιάννη Πάλλη, που εκθέτει το δικό του φωτογραφικό project.

Γιάννης Πάλλης

Η αγάπη του Γιάννη Πάλλη για τη φωτογραφία ξεκίνησε, όταν ένα βράδυ o πατέρας του βρήκε στo ταξί που δούλευε μια παλιά Minolta και αποφάσισε να του τη χαρίσει. Από τότε φωτογραφίζει αυτά που δεν μπορεί να περιγράψει με λόγια και χειρονομίες αλλά και αυτά που δεν θέλει να ξεχάσει.

Η άλλη του αγάπη είναι το design, που μαζί με τη φωτογραφία,συνδυάζει με πάθος στη διαφημιστική εταιρία που εργάζεται ως Art Director.

Στο Area 364 εκθέτει μια σειρά από όχι και τόσο τυπικές φωτογραφίες ενός καλοκαιριού, συνοδεύοντας τους πίνακες του καλού του φίλου Πέτρου Μάιπα.

Με την υποστήριξη του Mediterranean college