Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Θετική Ενέργεια στο Χρώμα από την Amita Motion και την street art Urbanact

Θετική Ενέργεια στο Χρώμα από την Amita Motion και την street art Urbanact

Η Amita Motion, σε συνεργασία με την ομάδα Urbanact και το Δήμο Αθηναίων, θα μεταμορφώσει εικαστικά σημεία της Αθήνας, και θα μεταδώσει ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ στους κατοίκους της, μέσα από τη νέα δράση «Θετική Ενέργεια στο Χρώμα».


Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, ο γνωστός street artist Same84, θα δημιουργήσει τον Νοέμβριο δύο μεγάλες τοιχογραφίες σε κεντρικούς τοίχους κτιρίων της πόλης, στις οδούς Λένορμαν 77 και Ηλία Ηλίου 58 & Φραντζή. Παράλληλα, ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες που θα αναδειχθούν από ανοιχτό διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν δικές τους τοιχογραφίες στο κέντρο της πόλης, με την τεχνική υποστήριξη της Urbanact.


Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου και σε αυτόν μπορούν να λάβουν μέρος νέοι καλλιτέχνες, σπουδαστές και απόφοιτοι δημόσιων και ιδιωτικών σχολών Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, καταθέτοντας τα έργα τους διαδικτυακά στο site www.thetikienergeiastoxroma.gr.


Τα διαγωνιζόμενα έργα θα πρέπει να αναδεικνύουν θέματα κοινωνικού προβληματισμού, με μια αισιόδοξη ματιά. Βασικά κριτήρια αξιολόγησης θα είναι η καλλιτεχνική αρτιότητα και η καινοτομία της ιδέας. Περισσότερα στοιχεία για τη διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό, τους όρους και τα κριτήρια περιλαμβάνονται στο site www.thetikienergeiastoxroma.gr.


Η Amita Motion, επίσημος «Χορηγός Θετικής Ενέργειας», κάνει τη θετική ενέργεια πράξη εδώ και 11 χρόνια, δίνοντας χρώμα και αισιοδοξία στη ζωή των νέων!


Facebook: facebook.com/amitamotion
Instagram: instagram.com/amitamotion
YouTube: youtube.com/AmitaMotionOfficial


Σχετικά με την Amita Motion


Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η Amita Motion είναι ο πρώτος 100% φυσικός χυμός με 9 φρούτα και 7 βιταμίνες. Από το 1993 που λανσαρίστηκε στην Ελληνική Αγορά το 1993, αποτελεί τον αγαπημένο χυμό των νέων. Εδώ και 11 χρόνια η Amita Motion έχει καταφέρει να κάνει τη Θετική Ενέργεια πράξη, προσφέροντας στους νέους μοναδικές εμπειρίες, ενέργεια, αισιοδοξία και χαρά μέσα από ξεχωριστές Interactive online ενέργειες, ανατρεπτικά μουσικά events και συναρπαστικές συναυλίες!


Σχετικά με την Urbanact


Η Urbanact προωθεί την τέχνη της δημόσιας τοιχογραφίας στην Ελλάδα. Έργα της ομάδας έχουν μεταμορφώσει κτίρια, σε τοπόσημα των πόλεων, όπως το κτίριο ΗΛΠΑΠ στο Γκάζι, το σιλό του ΟΛΠ στον Πειραιά, το Ιπποκράτειο στην Θεσσαλονίκη κ.ά. Ένα από τα πιο γνωστά της προγράμματα τοιχογραφιών είναι το «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια ανά την Ελλάδα», το οποίο ανανεώνει με δημιουργικό τρόπο την όψη των σχολικών κτιρίων.

Σχετικές ειδήσεις
Το πρωινό σού ανήκει με τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé!
01.12.2016 14:40
Κάθε πρωί, το μόνο που σε χωρίζει από μια πιο «γεμάτη», θετική ζωή, γεμάτη ενέργεια είναι απλά μια απόφαση. Μπορείς να καταφέρεις ό,τι σκεφτείς, αρκεί να το πιστέψεις: το πρωινό σου ανήκει!
Η Canon κερδίζει 7 βραβεία από τον οργανισμό BLI
16.08.2016 12:51
H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως με την επιτυχημένη παρουσίαση της τρίτης γενιάς της πλατφόρμας imageRUNNER ADVANCE, η Canon U.S.A., Inc., συνεχίζει τη θετική πορεία της λαμβάνοντας επτά βραβεία από τον οργανισμό Buyers Laboratory, LLC (BLI).
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ μας προσκαλεί στο Colour Day Festival 2016
17.06.2016 13:47
Μαζί θα μετατρέψουμε την Εκπαίδευση σε μια πολύχρωμη γιορτή! Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο φαντασμαγορικά outdoor events του καλοκαιριού, το Colour Day Festival, επιστρέφει κεφάτο και δυναμικό στον χώρο του ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει όλους χρώμα και ανεβασμένη διάθεση! Ήχος, set & beats που θα σε ξεσηκώσουν έρχονται από τους αγαπημένους σου DJs… αν είσαι εκεί….. «την έβαψες»!
Τα βιο-ενεργά συμπληρώματα διατροφής – H απαίτηση της σημερινής εποχής
06.06.2016 11:33
Οι απαιτητικοί ρυθμοί εργασίας που καθημερινά βιώνουμε, μας καλούν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη διατροφή μας, καθότι αναζητούμε μέσω του φαγητού την ενέργεια που απαιτείται για να αντεπεξέλθουμε. Είναι αλήθεια, πως ελάχιστοι προλαβαίνουν να λαμβάνουν όλα τα γεύματα των απαιτούμενων διατροφικών αξιών και αρκετοί -κατ’ επέκταση- στρέφονται σε συμπληρώματα διατροφής. Ποια συμπληρώματα διατροφής όμως μπορούμε να εμπιστευόμαστε και σε ποιο νομικό πλαίσιο έγκειται η κυκλοφορία τους;
Η Amita βοηθά τη μητέρα να είναι
22.03.2016 12:06
Η Amita, o αγαπημένος χυμός των Ελλήνων εδώ και 33 χρόνια, βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας και αναγνωρίζει την προσπάθειά της να συνδυάσει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς της και παράλληλα να είναι παρούσα στις πιο σημαντικές στιγμές των παιδιών της, μέσα από τη νέα διαμορφωμένη πλατφόρμα www.apoagapi.gr.