Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

BAiLdSA και Αργατεία live στο Fix στην Θεσσαλονίκη

BAiLdSA και Αργατεία live στο Fix στην Θεσσαλονίκη

Ένα πρωτόγνωρο πάντρεμα ήχων & παραδόσεων για πρώτη φορά στο In art Music Stage @ FIX

 

Συνδυάζοντας άρτια μουσική δεξιοτεχνία, δυναμική παρουσία και επικοινωνία με το κοινό BAiLdSA & ΑΡΓΑΤΕΙΑ  θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία που θα ξεσηκώσει και το πιο απαιτητικό κοινό.


Balkan & Πόντος , BAiLdSA & ΑΡΓΑΤΕΙΑ για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή καταργούν τις κατεστημένες διαχωριστικές γραμμές μεταξύ παραδοσιακού και μοντέρνου και ανοίγουν νέους μουσικούς δρόμους , παντρεύοντας τους βαλκανικούς ήχους με τις παραδόσεις του Πόντου.

 

Οι BAiLdSA συνδυάζoυν βαλκανικούς ήχους και τσιγγάνικες μελωδίες με ska, reggae παντρεύοντας τα με punk αέρα και δημιουργώντας ξεχωριστές μελωδίες που στο άκουσμα τους δύσκολα «κρατάς τα πόδια σου στο χώμα».

 

Οι BAiLdSA έχουν εμφανιστεί σε κάποια από τα μεγαλύτερα μουσικά δρώμενα σε Ελλάδα, Τουρκία, Π.Γ.Δ.Μ, Αλβανία και Βουλγαρία, έχουν μοιραστεί την σκηνή με μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Manu Chao, οι New Model Army και οι Kutur Shock και κατορθώνουν να ξεσηκώσουν το κοινό σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση!

 

Το συγκρότημα μόλις κυκλοφόρησε το νέο του single “Balkan Express (Ride the Train)” και μας προσκαλούν παρέα τους στο τρένο, στο «Express των Βαλκανίων».


Αργατεία σημαίνει  αλληλεγγύη και  αλληλοβοήθεια μέσω της εθελοντικής εργασίας. Η μουσική τους θέλει να χτίσει δεσμούς αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων και να υπενθυμίσει την σπουδαιότητα και τη σημασία της τέχνης και της συλλογικότητας σε δύσκολες εποχές. Η ποντιακή μουσική είναι μια ιδιαίτερη μορφή ΤΕΧΝΗΣ των ήχων, του λόγου , του ρυθμού , των νοημάτων και συναισθημάτων.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης ανοίγουν τα Οινοξένεια 2016
17.08.2016 16:34
Με συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου και του Μίλτου Πασχαλίδη, και με σκηνικό το εντυπωσιακό νέο λιμάνι Αιγίου, που φέτος καλωσορίζει τα «Οινοξένεια 2016», παντρεύοντας τα αρώματα του οίνου με την αύρα της θάλασσας, την Τετάρτη 17 Αυγούστου στις 8.00 μ.μ. ανοίγει η αυλαία για τη σημαντική αυτή διοργάνωση, που μέχρι την Κυριακή 28 Αυγούστου θα διασχίσει μια διαδρομή πολιτισμού και γαστρονομίας στα τοπία, τις γεύσεις, τα αρώματα και τη φιλοξενία της Αιγιάλειας, με αφετηρία τα φημισμένα κρασιά της περιοχής και στοχεύοντας στην εξωστρέφεια, την ανάπτυξη και την ανάδειξή της σε ισχυρό τουριστικό προορισμό όλο το χρόνο.
Οι Baildsa live στο Σταυρό του Νότου Plus
09.05.2016 15:49
Οι Baildsa θα εμφανιστούν για ένα live στο Σταυρό του Νότου Plus την Κυριακή 15 Μαΐου 2106.
Ο Σταύρος Λάντσιας live στο Athenaeum
24.02.2016 13:27
O πιανίστας-συνθέτης Σταύρος Λάντσιας συνεχίζει τις "συναντήσεις" με εξαιρετικούς μουσικούς εξερευνώντας τα ηχοχρώματα του παραδοσιακού σχήματος της jazz (και όχι μόνο) “Piano Trio +”, το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στο ΑTHENAEUM "Κελάρι".
Οι BAiLdSA live στο Ίλιον plus
08.01.2016 16:04
Οι BAiLdSA κατεβαίνουν για πρώτη φορά στην Αθήνα για μία συναυλία στο Ίλιον plus την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016.
H Sazman Orkestar live στο Faust
07.12.2015 17:12
H Sazman Orkestar, ένα ανοιχτό μουσικό σύνολο που εξερευνά μουσικούς δρόμους έχοντας σαν αφετηρία του την Πάτρα, έρχεται live στο Faust την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015.