Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

“Dance Me”: Νέο single των Amnesia Pills

“Dance Me”: Νέο single των Amnesia Pills

Οι Amnesia Pills - ένα νέο αγγλόφωνο συγκρότημα της Αθηναϊκής μουσικής σκηνής - παρουσιάζουν το πρώτο τους single, “Dance Me”.


Στo “Dance Me” η synth pop των ‘80s συναντάει τον σύγχρονο alternative ήχο, με αποτέλεσμα μια εκρηκτική μίξη που ξεσηκώνει με την πρώτη ακρόαση .

Οι Amnesia Pills, με πολλές επιρροές ακουσμάτων, κυρίως από την Αγγλική εναλλακτική σκηνή ,
δημιουργούν τραγούδια με μελωδικότητα, δυναμικά παιξίματα και ιδιαίτερες φωνητικές γραμμές, αφήνοντας το δικό τους, προσωπικό στίγμα.

 

Οι Amnesia Pills είναι οι:


B-Sun (Γιώργος Μπίλιος) – φωνή ,
Jo (Γιώργος Βασιλάτος) – κιθάρες,
Σταύρος Πηλαδάκης – πλήκτρα,
Στέφανος Ζακόπουλος – τύμπανα
Man (Νικόλας Παπαχρονόπουλος) – μπάσο .

Αυτή την περίοδο οι Amnesia Pills ολοκληρώνουν την ηχογράφηση – παραγωγή του πρώτου τους EP και σχεδιάζουν τις επόμενες ζωντανές τους εμφανίσεις.

Σχετικές ειδήσεις
01.02.2017 14:44
Ο Παντελής Κυραμαργιός και η καλλιτεχνική κολεκτίβα Πλέγμα καλωσορίζουν τη νέα χρονιά και μας παρουσιάζουν ένα καινούργιο single με τίτλο "Αρετή".
«Μόνο από τη Λύπη σου»: Νέο single των Γιάννη Αγγελάκα & 100ο C
24.11.2016 10:28
Η Feelgood Records παρουσιάζει το νέο τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα «Μόνο από τη Λύπη σου» μαζί με το νέο του συγκρότημα 100ο C.
The Greatest: Το νέο single της Sia
06.09.2016 13:06
Από την Feelgood Records κυκλοφορεί το νέο single της Sia με τίτλο The Greatest.
Politically Incorrect -
20.07.2016 12:43
Οι Politically Incorrect, η δυναμική Pop-Rock μπάντα από τον Πειραιά, με την επιτυχημένη πορεία του single τους “Where Did I Go Wrong” κατέκτησαν τα μεγαλύτερα ροκ ραδιόφωνα της χώρας.
Amnesia Pills & Lou is live στο Faust
30.05.2016 11:23
Οι Amnesia Pills, μια νέα, πολλά υποσχόμενη μπάντα της αγγλόφωνης ποπ-ροκ σκηνής μοιράζονται τη σκηνή του Faust την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 με τη Lou is, η οποία μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της E.P ένα εξαιρετικό δείγμα soulful indie pop.