Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

“Dance Me”: Νέο single των Amnesia Pills

“Dance Me”: Νέο single των Amnesia Pills

Οι Amnesia Pills - ένα νέο αγγλόφωνο συγκρότημα της Αθηναϊκής μουσικής σκηνής - παρουσιάζουν το πρώτο τους single, “Dance Me”.


Στo “Dance Me” η synth pop των ‘80s συναντάει τον σύγχρονο alternative ήχο, με αποτέλεσμα μια εκρηκτική μίξη που ξεσηκώνει με την πρώτη ακρόαση .

Οι Amnesia Pills, με πολλές επιρροές ακουσμάτων, κυρίως από την Αγγλική εναλλακτική σκηνή ,
δημιουργούν τραγούδια με μελωδικότητα, δυναμικά παιξίματα και ιδιαίτερες φωνητικές γραμμές, αφήνοντας το δικό τους, προσωπικό στίγμα.

 

Οι Amnesia Pills είναι οι:


B-Sun (Γιώργος Μπίλιος) – φωνή ,
Jo (Γιώργος Βασιλάτος) – κιθάρες,
Σταύρος Πηλαδάκης – πλήκτρα,
Στέφανος Ζακόπουλος – τύμπανα
Man (Νικόλας Παπαχρονόπουλος) – μπάσο .

Αυτή την περίοδο οι Amnesia Pills ολοκληρώνουν την ηχογράφηση – παραγωγή του πρώτου τους EP και σχεδιάζουν τις επόμενες ζωντανές τους εμφανίσεις.

Σχετικές ειδήσεις
10.01.2017 12:51
Το «Τι Κάθαρμα που Είσαι», είναι το πρώτο single από τον δίσκο της Χριστίνας Μαξούρη που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη, σε στίχους Ελένης Φωτάκη και μουσική Άγγελου Τριανταφύλλου.
«Μόνο από τη Λύπη σου»: Νέο single των Γιάννη Αγγελάκα & 100ο C
24.11.2016 10:28
Η Feelgood Records παρουσιάζει το νέο τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα «Μόνο από τη Λύπη σου» μαζί με το νέο του συγκρότημα 100ο C.
The Greatest: Το νέο single της Sia
06.09.2016 13:06
Από την Feelgood Records κυκλοφορεί το νέο single της Sia με τίτλο The Greatest.
Politically Incorrect -
20.07.2016 12:43
Οι Politically Incorrect, η δυναμική Pop-Rock μπάντα από τον Πειραιά, με την επιτυχημένη πορεία του single τους “Where Did I Go Wrong” κατέκτησαν τα μεγαλύτερα ροκ ραδιόφωνα της χώρας.
Amnesia Pills & Lou is live στο Faust
30.05.2016 11:23
Οι Amnesia Pills, μια νέα, πολλά υποσχόμενη μπάντα της αγγλόφωνης ποπ-ροκ σκηνής μοιράζονται τη σκηνή του Faust την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 με τη Lou is, η οποία μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της E.P ένα εξαιρετικό δείγμα soulful indie pop.