Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Αναστάσιος Ράμμος: Ο νέος νικητής του Jumping Fish

Αναστάσιος Ράμμος: Ο νέος νικητής του Jumping Fish

Ο Αναστάσιος Ράμμος με το τραγούδι του "Όλα Τα Μυστικά", είναι ο νέος "Καλλιτέχνης του Τριμήνου" μέσα από το διαγωνισμό του JumpingFish.gr, το portal που αναλαμβάνει την ανάδειξη πραγματικά φρέσκων ταλέντων από την εγχώρια μουσική σκηνή!

 

Τον Αναστάση, πρότειναν οι Playmen στον διαγωνισμό του Jumping Fish της Cosmote και αναδείχτηκε μέσα από την online ψηφοφορία του κοινού νικητής με το "Όλα Τα Μυστικά" να είναι το νέο Jumping Fish Song!

Σε μουσική και στίχους του ίδιου, ο Αναστάσης έγραψε το «Όλα Τα Μυστικά» σκεπτόμενος το εξής: "σε όποια φάση της ζωής μας και αν βρισκόμαστε, είτε καλή είτε κακή, ποτέ δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποιοί είμαστε και από που ξεκινήσαμε"!

Βασικό χαρακτηριστικό του 25χρονου Αναστάσιου Ράμμου είναι να ανακατεύει διαφορετικά μουσικά είδη στο δικό του «μουσικό blender» και να φτιάχνει το δικό του good feeling ήχο!

Ο Αναστάσιος Ράμμος συνθέτει μουσική, γράφει στίχους, και εκφράζει την ψυχή του μέσα από τα τραγούδια του, την αυθεντική σκηνική του παρουσία και την πηγαία τρέλα και θετική του ενέργεια.

Μπήκε πρόσφατα στην οικογένεια της Panik Records, όταν τον ανακάλυψαν μέσα από videos που αναρτούσε στο προσωπικό του YouTube account όπου ερμήνευε στην κιθάρα του δικά του ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Έχει κυκλοφορήσει τρία επίσημα single, το πρώτο του τραγούδι σε μουσική & στίχους του ίδιου «Να Αγαπάς», ένα ντουέτο με τον παρουσιαστή και tattoo artist Γιώργο Μαυρίδη στο τραγούδι «Ταξιδιώτης» (ένα pop rock τραγούδι που φτιάχτηκε από τους δύο καλλιτέχνες με σκοπό να εμπνεύσει τους ακροατές να μην ξεχάσουν τις αξίες και τα ιδανικά τους), και το τραγούδι «Όλα Στιγμές (Φάλαινες)» το οποίο ο ίδιος έγραψε για να μας υπενθυμίσει πως όλα τα πράγματα στη ζωή μας δεν είναι τίποτα παραπάνω από 'στιγμές'...

Το τέταρτο επίσημο single του "Όλα Τα Μυστικά" μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Records, χαρίζοντας του ταυτόχρονα τη νίκη στο διαγωνισμό του portal JumpingFish.gr, ως ο καλύτερος νέος καλλιτέχνης του τριμήνου, αναγνωρίζοντας τον επάξια ως ένα πραγματικά φρέσκο και ταλαντούχο τραγουδοποιό, συνθέτη και στιχουργό, που όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει πολύ θετικά με τη μουσική του δραστηριότητα!

 

Μουσική/ Στίχοι: Αναστάσιος Ράμμος
Ενορχήστρωση K-Keyboards  Stavros Van Der Wilt
Τύμπανα Δημήτρης Digi Χωριανόπουλος
Κιθάρες Κωστής Πυρένης
Recorded and Mixed @ Minus 2 Production 
By Δημήτρης Digi Χωριανόπουλος
Εκτέλεση παραγωγής Δημήτρης Digi Χωριανόπουλος
Panik Records 2016 
 

Το επίσημο music video για το "Όλα Τα Μυστικά" θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες από την Panik Records.


FACEBOOK:https://www.facebook.com/AnastasiosRammosOfficial/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/anastasios_rammos/


Σχετικές ειδήσεις
Lamia Bèdioui & The Desert Fish live στην Galerie Δημιουργών
04.01.2017 16:59
Ο Πολυχώρος Τέχνης “Galerie δημιουργών ” φιλοξενεί την Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bédioui με την μπάντα της The Desert Fish για ένα μοναδικό live με μεσογειακές μουσικές το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Lamia Bèdioui & The Desert Fish live στο Θέατρο Πέτρας
07.06.2016 13:09
Το Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας φιλοξενεί με ιδιαίτερη χαρά, το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, την Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bèdioui με την μπάντα της The Desert Fish.
Lamia Bèdioui & The Desert Fish live στον πολυχώρο WORK
29.03.2016 14:44
Ο Πολυχώρος Τέχνης “WORK” φιλοξενεί με ιδιαίτερη χαρά την Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bèdioui με την μπάντα της The Desert Fish, το Σάββατο 16 Απριλίου 2016.
Lamia Bèdioui και The Desert Fish live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
29.01.2016 10:45
Η Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bédioui με την μπάντα της The Desert Fish θα βρεθούν στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων για μία μοναδική συναυλία, με αφορμή την πρόσφατη δισκογραφική κυκλοφορία της, Athamra.
Lamia Bèdioui & The Desert Fish live στη Galerie Δημιουργών
26.01.2016 15:24
Ο Πολυχώρος Τέχνης “Galerie δημιουργών ” φιλοξενεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 με ιδιαίτερη χαρά την Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bédioui με την μπάντα της The Desert Fish.