Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου και η Ζωή Βεργάκη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου και η Ζωή Βεργάκη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage

"Δυο κόσμοι διαφορετικοί", η Χριστίνα Παπαδοπούλου, ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και λαουτιέρισσα και η Ζωή Βεργάκη, ερμηνεύτρια και στιχουργός, συναντιούνται για να ενώσουν "Τα Αντίθετα" σηματοδοτώντας το ξεκίνημά τους μαζί, από τη μουσική σκηνή του Γυάλινου – Up Stage, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

Δυο γυναίκες «πλέκουν» τις φωνές τους σε ένα ενδιαφέρον μουσικό κολάζ. Παρουσιάζονται... και παρουσιάζουν κομμάτια από τις προσωπικές τους δουλειές, καθώς και άλλα αγαπημένα τους τραγούδια από την ελληνική παράδοση, τη σύγχρονη Ελλάδα, αλλά και τα Βαλκάνια. Θα μας τα παρουσιάσουν με έναν ήχο ξεχωριστό, χάρη στην ενορχηστρωτική ματιά των σπουδαίων μουσικών και συνθετών Dasho Kurti στο ακορντεόν και Κλέωνα Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα.

Μαζί τους θα είναι και ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο.
 
Λίγα λόγια για τις Χριστίνα Παπαδοπούλου & Ζωή Βεργάκη

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου είναι απόφοιτος του Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Είναι τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια και λαουτιέρισα. Παράλληλα διδάσκει το μάθημα της μουσικής σε δημοτικά και Μουσικά Σχολεία.
 
Πρόσφατα συνεργάστηκε με την Αρετή Κετιμέ σε ένα ντουέτο με τίτλο "Πέτρινη Καρδιά", σε στίχους -μουσική της ίδιας. Επίσης έχει παρουσιάσει στις αρχές του 2015 το τραγούδι της "Δυό κόσμοι Διαφορετικοί", το οποίο έτυχε μεγάλης αποδοχής και επιτυχίας.
 
Μέσα στο 2017 θα συμμετέχει σε ντουέτο με τον Νίκο Καλλίνη (από το μουσικό συγκρότημα "Eκείνος κι Eκείνος") στον προσωπικό του δίσκο. Επίσης ετοιμάζει τον δικό της προσωπικό δίσκο, σε στίχους και μουσική της ίδιας, που θα περιλαμβάνει συμμετοχές εξαιρετικών καλλιτεχνών αλλά και στιχουργών και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Η Ζωή Βεργάκη είναι ερμηνεύτρια- στιχουργός. Ασχολείται με τη μουσική τα τελευταία 5 χρόνια και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες μουσικούς και συνθέτες, όπως η Μαρίζα Κωχ, ο Χρήστος Τσιαμούλης, ο Κώστας Αβυσσινός κ.α.
 
Συμμετείχε στο δίσκο ''Από το Φως και το σκοτάδι'' σε μουσική Νίκου Παραουλάκη και στίχους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους , μαζί με άλλους καταξιωμένους τραγουδιστές όπως, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης , ο Μανώλης Λιδάκης , η Μαρία Κώτη, ο Απόστολος Ρίζος κ.α.
 
Το 2015 συμμετείχε ως στιχουργός στη δουλειά του βιρτουόζου κοντραμπασίστα Θοδωρή Κουέλη, με τίτλο ''Ατραπός'' αλλά και στον πρώτο δίσκο του συγκροτήματος ''MASIF''.

Σχετικές ειδήσεις
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
11.10.2016 16:24
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος θα εμφανιστεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage.
Ταξιδεύοντας με τις μελωδίες του Μανώλη Χιώτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
15.04.2016 17:03
Την Τετάρτη 20 Απριλίου το Γυάλινο-UpStage υποδέχεται την Χριστίνα Μιχαλάκη στο τραγούδι και το σολίστα του μπουζουκιού Αλέξανδρο Κουβέλη, σε μία βραδιά αφιερωμένη στον αξεπέραστο Μανώλη Χιώτη!
Οι Μαρσύας επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
16.03.2016 11:51
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου για 2η φορά στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Οι Μαρσύας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
19.01.2016 12:33
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί στις 30 Ιανουαρίου στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
The Charms 60’s στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
26.11.2015 15:13
Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή του, το θρυλικό συγκρότημα The Charms 60’s, θα κάνει μια σειρά από εμφανίσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στις 2, 10, 16, 23, 30 Δεκεμβρίου 2015.