Ο Γιάννης Κυρατσός παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική πρόταση με τίτλο Ο κόσμος είναι μικρός, στο Stage του Μύλου.

Παρέα με εκλεκτούς φίλους ο Γιάννης Κυρατσός θα αναπαράγει ζωντανά το υλικό του δίσκου που κινείται σε pop-rock ύφος. Ακόμη θα ακουστούν διασκευές από την σύγχρονη ελληνική και ξένη σκηνή (Πορτοκάλογλου, Φάμελλος, Ξύλινα Σπαθιά, Κοργιαλάς, Υπόγεια ρεύματα, Πυξ Λαξ, James, U2, Coldplay ..)

Ο Γιάννης Κυρατσός μας περιγράφει το σήμερα με την προσωπική του ματιά μιας και πρόκειται για έναν δίσκο με υλικό αποκλειστικά από τον ίδιο. Τον θυμόμαστε από το φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης 2008 όπου παρουσίασε, περνώντας  στην πρώτη δεκάδα, το Ξέρω να χορεύω. Ένα τραγούδι που δείχνει  το στίγμα της 1ης προσωπικής του δουλειάς. 

Έντεκα τραγούδια χτισμένα σε διάφορες μουσικές φόρμες  που κινούνται κυρίως σε ήχο pop-rock με όμορφα παιξίματα και νεανικό χαρακτήρα. Ο ίδιος τραγουδάει χωρίς υπερβολές εξυπηρετώντας  την φύση των στίχων. Ένα cd που ακούγεται ευχάριστα με μελωδίες και ηχοχρώματα που δημιουργούν ένα ενιαίο αποτέλεσμα το οποίο άλλες στιγμές σε προκαλεί να τραγουδήσεις και άλλες να χορέψεις! Ο Γιάννης Κυρατσός είχε την τύχη σε αυτό το cd να συνεργαστεί με πολύ σπουδαίους μουσικούς της Θεσσαλονίκης.