Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Akmi Film Festival στον Κινηματογράφο Τριανόν

Akmi Film Festival στον Κινηματογράφο Τριανόν

Το ΑΚΜΙ FILM FESTIVAL έρχεται στον Κινηματογράφο Τριανόν . Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου πρόκειται να προβληθούν οι κινηματογραφικές ταινίες των σπουδαστών του Α’ έτους ενώ την Τετάρτη στις 28 Σεπτεμβρίου 2016, θα προβληθούν τα κινηματογραφικά έργα των σπουδαστών του Β’ έτους.

Μια νέα έντονη και δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες και οι σπουδαστές του Τμήματος Σκηνοθεσίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, συστήνονται στο ευρύ κοινό μέσω της δημιουργικότητάς τους και του ταλέντου τους.

Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στον Κινηματογράφο και την Τέχνη οι σπουδαστές του τομέα "Οπτικοακουστικά & Τέχνες" του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα παρουσιάσουν τις ταινίες που δημιούργησαν και επιμελήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Μέσα από το έργο τους οι νέοι δημιουργοί θα επιδείξουν τις γνώσεις τους και ταυτόχρονα θα επιχειρήσουν να μεταδώσουν το δικό τους μήνυμα και την προσωπική τους άποψη για τα θέματα που τους απασχολούν.

Στόχος του AKMI FILM FESTIVAL είναι η ενίσχυση της καλλιτεχνικής πρωτοβουλίας των σπουδαστών  και η ανάδειξη του ταλέντου τους με στόχο την επαγγελματική τους επιτυχία!

Οι σπουδαστές Σκηνοθεσίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αποτελούν το "αύριο" του κινηματογράφου στην Ελλάδα. Είμαστε υπερήφανοι που κάθε χρόνο οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, φέρνουν διεθνείς βραβεύσεις στον τόπο μας, προβάλλοντας συγχρόνως σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, τον ελληνικό κινηματογράφο.

Σας περιμένουμε!

Σχετικές ειδήσεις
Ελληνικός κινηματογράφος στα Αισχύλεια 2016
02.08.2016 13:22
Τα Αισχύλεια 2016 παρουσιάζουν όπως κάθε χρόνο την Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου, με έξι ελληνικές ταινίες που θα προβληθούν από τις 26 Αυγούστου 2016 στον θερινό κινηματογράφο στην παραλία της Ελευσίνας.
6ο Athens Open Air Film Festival: Η Ετυμηγορία, με τον Πολ Νιούμαν στο Τριανόν
21.07.2016 12:22
Στα πλαίσια του 6oυ Athens Open Air Film Festival, θα προβληθεί η ταινία «Η Ετυμηγορία» (The Verdict, 1982) στο Σινέ Τριανόν την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016.
Athens Film Lab: Η Αθήνα μέσα από επτά ταινίες μικρού μήκους στο Δαναό!
14.12.2015 16:15
To Athens Film Lab, το παράλληλο τμήμα κινηματογραφικής δημιουργίας που εγκαινίασε το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, ολοκληρώνεται με την ειδική προβολή των επτά ταινιών μικρού μήκους με θέμα την Αθήνα, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ 1, με ελεύθερη είσοδο (θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας).
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας στην Αθήνα
08.12.2015 12:47
Οι βραβευμένες ταινίες του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και της 15ης Camera Zizanio, θα προβληθούν και στην Αθήνα, στον κινηματογράφο Αλκυονίδα από 10 έως 16 Δεκεμβρίου 2015.
Απολαύστε 48 ώρες Sundance Film Festival στο Sundance Channel HD αποκλειστικά στον OTE TV!
20.11.2015 14:10
Το μεγαλύτερο ανεξάρτητο φεστιβάλ κινηματογράφου στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Sundance Film Festival (Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς) έρχεται στις μικρές σας οθόνες. Ένα Σαββατοκύριακο, γεμάτο ταινίες που ξεχώρισαν, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε στις 21 και 22 Νοεμβρίου, καθώς το Sundance Channel HD, που προβάλλεται αποκλειστικά στον OTE TV πραγματοποιεί ένα 48ωρο αφιέρωμα σε φιλμ που διακρίθηκαν και καθήλωσαν το κοινό στο Sundance Film Festival.