Η Myrό Gallery βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει να παραβρεθείτε στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του Μιχάλη Τσίνογλου στην Κεντρική Αίθουσα της. H έκθεση θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 στις 20.00 και θα διαρκέσει έναν μήνα.

“Ο ζωγράφος άντλησε την έμπνευση του  για την σειρά έργων που θα εκτεθούν από τις εμπειρίες του ως εθελοντής σε  κέντρο περίθαλψης παιδιών και ενηλίκων με ειδικές ανάγκες (αυτισμό, σχιζοφρένεια, επιληψία, τετραπληγία, κ.α.), μία περίοδος που τον επηρέασε βαθιά. Μελέτησε τα πρόσωπα των ανθρώπων που τον περιέβαλαν και ιδίως εστιάστηκε κυρίως στις αδιαμεσολάβητες εκφράσεις των παιδιών που δεν ένιωθαν την ανάγκη να φορούν το προσωπείο της καθημερινότητας της κοινωνίας των ενηλίκων.  Το έργο του Μιχάλη Τσίνογλου, τόσο τεχνικά όσο και σε επίπεδο έμπνευσης είναι άρτιο σε έναν βαθμό που συνήθως συναντούμε σε πολύ έμπειρους και εμπνευσμένους εικαστικούς δημιουργούς. Προτείνουμε στο φιλότεχνο κοινό, πιστεύω, έναν πραγματικά σημαντικό και φερέλπιδα νέο Έλληνα καλλιτέχνη”, επισήμανε ο Επιμελητής της έκθεσης Πάρης Καπράλος.

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Μιχάλης Τσίνογλου γεννήθηκε το 1986 Χαλκιδική, και αποφοίτησε το 2012 από την Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Στην διάρκεια των σπουδών του, εκτός