Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Σχόλη και e-Σχόλη στις Εκδόσεις Πατάκη

Σχόλη και e-Σχόλη στις Εκδόσεις Πατάκη

Οι εκδόσεις Πατάκη μας παρουσιάζουν το πρόγραμμα  της Σχόλη και της e-Σχόλη για το Φθινόπωρο 2016:


ΙΑ΄ Κύκλος Εργαστηρίων Δημιουργικής Γραφής & Διόρθωσης -Επιμέλειας

Διεύθυνση Σπουδών: Μισέλ Φάις, Βαγγέλης Χατζηβασιλείου

Έναρξη: 24 Οκτωβρίου 2016

Η Σχόλη των Εκδόσεων Πατάκη σας εύχεται καλό φθινόπωρο και σας παρουσιάζει το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα διά ζώσης και εξ αποστάσεως εργαστηρίων της. Καταξιωμένοι συγγραφείς και έμπειροι δάσκαλοι, αλλά και επαγγελματίες από τον χώρο του βιβλίου, ειδικευμένοι ανά θεματικό κύκλο, αναλαμβάνουν να σας παρασύρουν στη συναρπαστική περιπέτεια της γραφής, να μοιραστούν μαζί σας τη μέθοδό τους και να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις γνώσεις και την κατάρτιση που επιθυμείτε.
Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου, ενδέκατου κύκλου σπουδών, σας προσκαλούμε στο Open Day (Ενημέρωση-γνωριμία), το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, στις 12:00 μ., στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη (Ακαδημίας 65).

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, κάντε κλικ εδώ.

 

 

Online Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής & Διόρθωσης - Επιμέλειας 

(10 συναντήσεις)

Έναρξη: 3 Νοεμβρίου 2016

Καταξιωμένοι συγγραφείς και έμπειροι δάσκαλοι, αλλά και επαγγελματίες από τον χώρο του βιβλίου, ειδικευμένοι ανά θεματικό κύκλο, αναλαμβάνουν να μοιραστούν μαζί σας τη μέθοδό τους και να σας παρασύρουν σε μια συναρπαστική διαδικτυακή εμπειρία γνώσης και δημιουργίας.
Με την εγγραφή κάθε ενδιαφερομένου στο εργαστήριο της προτίμησής του, του αποστέλλεται ο κωδικός πρόσβασης στο ηλεκτρονικό εργαστήριο, η προτεινόμενη βιβλιογραφία για το συγκεκριμένο εργαστήριο και οι οδηγίες χρήσης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης.
Δεν απαιτείται η προμήθεια ή η εγκατάσταση ειδικού λογισμικού. Χρειάζεται μόνο ένας υπολογιστής και πρόσβαση στο Internet. Όπου κι αν βρίσκεστε, η «τάξη» απέχει ένα μόνο κλικ μακριά!

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, κάντε κλικ εδώ.

 

 

Online ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Εισηγητής: Φίλιππος Μανδηλαράς

Έναρξη: 24 Οκτωβρίου 2016


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Online Ομαδικά Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής για μαθητές Δημοτικού (10-12 ετών)
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, κάντε κλικ εδώ
Online Ομαδικά Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής για μαθητές Γυμνασίου

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, κάντε κλικ εδώ 

Σχετικές ειδήσεις
Έναρξη τμήματος μετεκπαίδευσης ηθοποιών με την Κάτια Γέρου  Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης
12.10.2016 14:18
Φέτος θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν τμήμα μετεκπαίδευσης αποφοίτων ηθοποιών με την Κάτια Γέρου.
Έναρξη εγγραφών στη δραματική σχολή Αθηναϊκή Σκηνή
23.08.2016 16:33
Η Ανώτερη Δραματική Σχολή "Αθηναϊκή Σκηνή" Κάλβου – Καλαμπόκη ξεκινά τις εγγραφές για τους νέους σπουδαστές Υποκριτικής, καθώς και για σπουδαστές από μεταγραφή Β’ και Γ’ έτους, την Τετάρτη 24 Αυγούστου.
1ο Θεατρικό Αντί-σκηνο από τη Σχολή Θεάτρου «δήλος» στη Θάσο
04.07.2016 14:15
Ο Δήμος Θάσου και η Σχολή Θεάτρου «δήλος», διοργανώνουν το «1ο Θεατρικό Αντί-σκηνο», στις 8 έως 12 Ιουλίου 2016, στο Δημοτικό Camping του νησιού, που βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες, στη Χρυσή Αμμουδιά.
Θερινό θεατρικό σεμινάριο στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης
24.06.2016 10:00
Η Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης διοργανώνει ένα θερινό σεμινάριο γνωριμίας με την ιστορία και τις βασικές αρχές της Σχολής.
Δομές των αισθήσεων - Η δομή της εκδίκησης: συζήτηση στη Διπλάρειο Σχολή
26.05.2016 16:19
Οι Δομές των Αισθήσεων αποτελούν τμήμα μιας σειράς διεθνών συναντήσεων βασισμένων στο κλασικό δοκίμιο του Raymond Williams περί υλικότητας και αίσθησης. Για αυτή τη συνάντηση της Αθήνας στις 7 Ιουνίου στη Διπλάρειο Σχολή, η εκδίκηση με τα εμπλεκόμενα συναισθήματά της συγκροτεί την κεντρική θεματική στους χώρους της σύγχρονης πόλης. Αυτή η συνάντηση συγκεντρώνει ανθρώπους της θεωρίας και της πράξης: συγγραφείς, σκηνοθέτες, φιλοσόφους, ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και πολιτικούς στοχαστές.