Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Η Παρέα του Δάσους & Η Παρέα του Νερού στο Little Athenaeum

Η Παρέα του Δάσους & Η Παρέα του Νερού στο Little Athenaeum

Μια υπέροχη σχολική χρονιά ξεκινάει και φέτος στο Little Athenaeum!

 

Μέσα από δύο φανταστικά και εκπαιδευτικά παραμύθια τα παιδιά θα ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο της μουσικής! Είναι η στιγμή που το παιχνίδι συναντά τα πρώτα μουσικά οργανάκια, το τραγούδι, τον ρυθμό, την κλασική μουσική , την ζωγραφική και την παντομίμα! Ένα ολοκληρωμένο σύστημα μύησης τεχνών ειδικά εφαρμοσμένο στις τρυφερές ηλικίες των 2 έως 4 ετών, που θα βοηθήσει τα παιδιά να διακρίνουν από νωρίς τις δεξιότητές τους προσφέροντας τους συναισθηματική και νοητική ισορροπία.

 

Τα μαθήματα γίνονται μία φορά την εβδομάδα κάθε Πέμπτη με παρουσία γονέα, σε μία ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα και διδάσκονται από έμπειρες και ειδικά εκπαιδευμένες δασκάλες.

 

Ο φιλόξενος χώρος του Ωδείο Athenaeum θα σας παρέχει ένα φροντισμένο και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά σας! Η μαγεία ξεκινάει από τις 6 Οκτωβρίου 2016 με δωρεάν εγγραφές για όλο τον χρόνο.

 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

- Παρέα του Δάσους (2-3 ετών) 5.00μ.μ. - 6.00μ.μ.

- Παρέα του Νερού (3-4 ετών) 6.00μ.μ.  - 7.00μ.μ.

 

Διδάσκει η Κλεονίκη Καραχάλιου

 

Σας περιμένουμε !!!

Σχετικές ειδήσεις
Μουσικά Παραμύθια με την Καμεράτα, ξανά στο Μέγαρο Μουσικής
13.01.2017 17:22
Μετά την μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Μουσικά Παραμύθια με την Καμεράτα, Ο Πέτρος και ο Λύκος και η Πρώτη Συναυλία του Αρκούδου Πάντινγκτον» σε αφήγηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με τη συνοδεία των Μουσικών της Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και τη βραβευμένη αρχιμουσικό Ζωή Ζενιώδη, συνεχίζουν λόγω εξάντλησης των εισιτηρίων για δύο ακόμα παραστάσεις την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Παρέα με τα παραμύθια στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης
11.10.2016 12:27
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης, μετά τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα, με τίτλο «Παρέα με τα παραμύθια στη Βιβλιοθήκη», για παιδιά από 3 έως 7 ετών μαζί με τους γονείς τους.
Αγλάτι: κουκλοθέατρο από την παρέα της Έλεν Μελέν στη Σύρο
09.08.2016 15:47
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος – Πολιτισμός 2016», θα πραγματοποιηθεί παράσταση Κουκλοθεάτρου από την «παρέα της Έλεν Μελέν».
Παρέα με τη μουσική: Μουσικό καλοκαιρινό εργαστήρι στη Μουσική Βιβλιοθήκη
23.05.2016 15:01
Με το ξεκίνημα του καλοκαιριού, η Μουσική Βιβλιοθήκη διοργανώνει το πρωτότυπο και ψυχαγωγικό διαδραστικό πρόγραμμα Παρέα με τη μουσική για παιδιά 7-12 ετών.
Μια φορά κι έναν καιρό: Δύο μουσικά παραμύθια για αφήγηση και ορχήστρα στη Στέγη
24.03.2016 16:28
Ο Μανώλης Μαυροματάκης και ο Ηλίας Καρελλάς ζωντανεύουν δύο μουσικά παραμύθια των Α. Γουάστωρ και Τ. Ρωσόπουλου, για ηλικίες από 5 ετών και άνω, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.