Κορυφαίοι εργοδότες αναζητούν συνεργάτες. Μήπως είσαι εσύ ένας από αυτούς;
    
Ένα από τα μεγαλύτερα Job Fair που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά, από το 1ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας, το Mediterranean College.

4ο Employability 2016- The Job Fair. H διοργάνωση- θεσμός για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας που πρώτο θεσμοθέτησε το Mediterranean College, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου από τις  10:00– 20.00 στη Αίθουσα Δ10 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών, μεταξύ των οποίων και οι:

VODAFONE, ΟΤΕ,  ESTEE LAUDER, MEDIA SATURN/MARKT, ΠΛΑΙΣΙΟ, PUBLIC, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ORPHEE BEINOGLOU, LEROY MERLIN, ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ, METLIFE, ICAP ADVISORY, ISON PSYCHOMETRICA,  GAMESPACE, BEYOND COMMUNICATION, ΚΕΘΕΑ-ΔΙΑΒΑΣΗ, Η ΑΓΚΑΛΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS κ.α.

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του Job Fair, θα λειτουργήσει C.V Centre, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μαζί με έμπειρα στελέχη το βιογραφικό τους. Κατά τη διάρκεια του Job Fair, θα πραγματοποιηθούν επίσης, δωρεάν θεματικά σεμινάρια στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 40 κορυφαίες εταιρείες συμμετείχαν στο περσινό  Employability Fair 2015, ενώ  περισσότεροι από 2.000 επισκέπτες προσήλθαν στο χώρο διοργάνωσης και  κατατέθηκαν πάνω από 12.000 βιογραφικά.  

Πάρε μέρος και εσύ σε ένα από τα μεγαλύτερα Job Fair που διοργανώθηκαν ποτέ στην Ελλάδα από Κολλέγιο.

Δήλωσε ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή: http://bit.ly/1IigSce