H διεθνούς εμβέλειας τζαζ ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Ιωάννα Tσάγκαρη, γνωστή και ως Black Cotton Doll, θα παρουσιάσει το νέο της World Jazz project με τίτλο “Within”, στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.

Το ”Within” project γεννήθηκε από την ανάγκη της Ιωάννας Τσάγκαρη να ακούσει, να τιμήσει και να εκφράσει την έμπνευση του ‘είναι’ της, πέρα από οποιουσδήποτε μουσικούς περιορισμούς, χαρακτηρισμούς επίκτητων ρόλων και προσωπικότητας και πέρα από την έννοια που με την κοινή λογική μας αναφερόμαστε στο ‘εγώ’. Γιορτάζει την ψυχή της με όλα της τα συναισθήματα και τις εμπνεύσεις της στιγμής, αντιμετωπίζοντας τη μουσική ως αναπόφευκτο φυσικό αποτέλεσμα της πλήρους αποδοχής του εαυτού της και της δημιουργικής της φύσης.

Το Project αυτό ενώνει τον σαγηνευτικό κόσμο της ανατολής, με εμφανείς επιρροές από την μικρασιατική καταγωγή της, και πηγάζει από την αγάπη για την Jazz, Blues & New Orleans μουσική. Με μοναδικούς αυτοσχεδιασμούς η Ιωάννα πλέκει μουσικές του κόσμου με αφρικάνικες, ανατολίτικες, τσιγγάνικες, βαλκανικές και μεσογειακές αναφορές, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

H μουσική ομάδα θα ερμηνεύσει original συνθέσεις της Ιωάννας Τσάγκαρη, αλλά και κομμάτια που την εκφράζουν μουσικά με μοναδικές ενορχηστρώσεις και ιδιαίτερους αυτοσχεδιασμούς, υπογράφοντας πάντα με το προσωπικό της στυλ, μια αίσθηση από παλιό jazz καταγώγιο της Νέας Ορλεάνης και ένα μυσταγωγικό άρωμα Άπω Ανατολής.

WITHIN PROJECT

Φωνή, Συνθέσεις, Ενορχήστρωσεις: Ιωάννα Τσάγκαρη
Νέι: Νίκος Παραουλάκης
Ούτι: Ανδρέας Ανδρέου
Κόντρα μπάσο: Γιώργος Βεντουρής
Κρουστά: Λουκάς Μεταξάς