Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Τσιμουδιά - Charly Delwart

Τσιμουδιά - Charly Delwart

Από τις εκδόσεις Utopia κυκλοφορεί το βιβλίο, Τσιμουδιά του Charly Delwart σε μετάφραση Σοφίας Διονυσοπούλου.

 

Στην Ελλάδα της κρίσης. Μια έφηβη σε κρίση. Σε μια οικογένεια σε κρίση. Το κορίτσι αποφασίζει να μη βγάλει πια τσιμουδιά. Αλλά να μιλήσει με μαρκαδόρους και σπρέι. Στους τοίχους της Αθήνας. Μεταξύ της επαναστατημένης μεγαλούπολης και της αλληλέγγυας κοινωνίας της Σερίφου, παρακολουθεί ταυτόχρονα τις αλλαγές στο κορμί της, συνδυάζοντάς τες με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Σ' ένα περιβάλλον που σωπαίνει και κοχλάζει. Σε ένα μυθιστόρημα κραυγή.


Ο Charly Delwart (Σαρλί Ντελουάρτ) γεννήθηκε στο Βέλγιο το 1970. Είναι μυθιστοριογράφος. Το "Τσιμουδιά" είναι το τέταρτο βιβλίο του. Έχει συνεργαστεί επίσης στο σενάριο της ταινίας "Ο μαρκήσιος" του Dominique Farrugia. Ζει και εργάζεται στο Παρίσι.

Σχετικές ειδήσεις
Ο γιος - Φίλιπ Μάγιερ
07.10.2016 10:54
Από τις εκδόσεις Καστανιώτης κυκλοφορεί στις 10 Οκτωβρίου 2016 το βιβλίο, Ο γιος του Φίλιπ Μάγιερ σε μετάφραση Ιλάειρας Διονυσοπούλου.
Το καρτέλ - Ντον Γουίνσλοου
19.09.2016 10:28
O μετρ του σκληρού νουάρ Τζέιμς Έλροϊ το χαρακτήρισε ως το «Πόλεμος και Ειρήνη του κόσμου των ναρκωτικών». Κριτικοί και αναγνώστες το αποθεώνουν. Το μυθιστόρημα του Ντον Γουίνσλοου «Το καρτέλ» είναι ένα έπος για τον αμείλικτο πόλεμο των ναρκωτικών που μαίνεται στα σύνορα ΗΠΑ και Μεξικού. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Οκτώβριο από τις Εκδόσεις Καστανιώτη σε μετάφραση της Ιλάειρας Διονυσοπούλου.
Ψυχές στην ερημιά του - Σοφία Διονυσοπούλου
18.03.2016 12:19
Από τις εκδόσεις Το Ροδακιό κυκλοφορεί το βιβλίο, Ψυχές στην ερημιά του της Σοφίας Διονυσοπούλου.
Φιλοσοφικά εγκλήματα - Philip Kerr
28.12.2015 11:39
Από τις εκδόσεις Κέδρος κυκλοφορεί σε μετάφραση της Ιλάειρα Διονυσοπούλου, το βιβλίο του Philip Kerr, με τίτλο Φιλοσοφικά εγκλήματα.
Η γυναίκα από το Ζάγκρεμπ - Philip Kerr
20.11.2015 13:03
Από τις εκδόσεις Κέδρος κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Philip Kerr Η γυναίκα από το Ζάγκρεμπ σε μετάφραση Ιλάειρας Διονυσοπούλου