Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Blakk Metall: Το πρώτο album των Gioumourtzina

Blakk Metall: Το πρώτο album των Gioumourtzina

Το πρώτο album με τίτλο “Blakk Metall” των Gioumourtzina κυκλοφορεί σε βινύλιο+cd και digital album από την Inner Ear.

 

Τον τελευταίο χρόνο οι Gioumourtzina έγιναν γνωστοί από στόμα σε στόμα αρχικά στην Θεσσαλονίκη, που είναι η έδρα τους και στη συνέχεια στο διαδίκτυο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, χάρη στο κομμάτι “Russian Market”, τα εντυπωσιακά live τους και το περίεργο όνομά τους (που είναι μια παράφραση της Κομοτηνής στα τούρκικα). Αυτή την άνοιξη κυκλοφορεί το πρώτο τους album με τίτλο “Blakk Metall”.

 

To “Blakk Metall” είναι ένα κυρίως ηλεκτρονικό DIY project, που αγγίζει διαφορετικά μουσικά είδη χάρη στην ποικιλία των ακουσμάτων του Ανέστη Νείρου (synth, φωνή) και του Γιάννη Τσελίκα (ηλεκτρικό μπάσο). Κυριαρχούν οι μελωδίες με επιρροή από 80s, τα σύγχρονα beat και τα shoegaze ηχοτοπία. Ο αιρετικός τίτλος Blakk Metall επιλέχθηκε για να εκφράσει με χιούμορ την αντίθεσή τους απέναντι στο μουσικό και κοινωνικό κατεστημένο, αλλά και την άρνησή τους να υιοθετήσουν ταμπέλες, να συμβιβαστούν και να μπουν σε μουσικά καλούπια.

Σχετικές ειδήσεις
22.12.2016 11:52
Από την Inner Ear κυκλοφορεί το "Euphoria" στης Sofia Sarri σε LP, CD και Digital album.
Το ομώνυμο ντεμπούτο των Chickn είναι γεγονός!
11.10.2016 12:07
Το “Chickn” κυκλοφορεί σε διπλό βινύλιο με bonus cd και digital album από την Inner Ear. διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο ψηφιακό κατάστημα της Inner Ear και στη σελίδα μας στο Bandcamp
God Ιs Α Μotherfucker: Το album των Night Knight
23.08.2016 13:18
Κυκλοφορεί σε διπλό 12” βινύλιο gatefold, cd και digital album των Night Knight με τίτλο, God Ιs Α Μotherfucker από την Inner Ear.
Futile Games In Space And Time: Το νέο album του Evripidis and his Tragedies
22.08.2016 11:13
Το μουσικό project του Evripidis and his Tragedies με τίτλο “Futile Games In Space And Time” κυκλοφορεί στην Ελλάδα σε βινύλιο και digital album από την Inner Ear.
 Daphne and the Fuzz από την Inner Ear
17.08.2016 12:47
Από την Inner Ear κυκλοφορεί σε βινύλιο, cd και digital album το πρώτο album των Daphne and the Fuzz με τίτλο το όνομά τους.