Σε γνώριμα μέρη συνεχίζουν αυτή την εβδομάδα οι Les Au Revoir τις καλοκαιρινές τους ζωντανές εμφανίσεις. Το Σάββατο 20 Αυγούστου θα βρίσκονται για 2η φορά στο αγαπημένο τους Umbrellas Beach Bar στο Πευκοχώρι, Χαλκιδικής παρέα με τον Dj Akis Simintiridi, ενώ την Κυριακή 21 Αυγούστου επιστρέφουν στις κυριακάτικες ζωντανές τους εμφανίσεις μέσα από τα επιτυχημένα The Sunday Afternoon Parties του Liquido Pool Lounge.

Το μουσικό τρίο από την Θεσσαλονίκη το γνωρίσαμε πριν από 2 χρόνια μέσα από την επιτυχημένη διασκευή του στο κλασσικό τραγούδι “Θα Ξανάρθεις”. Από εκείνη την στιγμή και μετά έχουν πραγματοποιήσει αρκετά live σε όλη την Ελλάδα αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις. Άλλες σημαντικές κυκλοφορίες τους είναι οι διασκευές στα τραγούδια “Οι Θαλασσιές σου οι Χάντρες’’, “Άσε Με Να Φύγω” και η φετινή τους καλοκαιρινή ρετρό επιτυχία “Πολλές Φορές”. Αυτό που κάνει τους Les Au Revoir τόσο ξεχωριστούς είναι ο τρόπος με το όποιο καταφέρνουν να αναπλάθουν μελωδίες και να τις προσαρμόζουν στο προσωπικό τους στυλ. Στο ρεπερτόριο τους περιλαμβάνουν τραγούδια του χθες και του σήμερα από διάφορα είδη μουσικής και από διαφορετικές γωνιές του κόσμου διασκευασμένα σε Bossa Nova, Swing και Latin ρυθμούς!

Ακολουθήστε τους Les Au Revoir και ζήστε μοναδικές στιγμές γεμάτες χορό, κέφι, δυνατές ερμηνείες, αστείρευτη ενεργεία και ένα déjà vu με μελωδίες που έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στην μνήμη μας!

Οι Les Au Revoir είναι:

Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)

Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – programming)

Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)