Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Συμεωνίδη στο Pelias Life in Balance στην Τήνο

Έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Συμεωνίδη στο Pelias Life in Balance στην Τήνο

Mε ιδιαίτερη επιτυχία εγκαινιάσθηκε η Έκθεση Ζωγραφικής της Αγγελικής Συμεωνίδη στο Pelias Life in Balance στην Καρδιανή, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τήνου.

Η ζωγράφος, στη νέα της δουλειά αναπτύσσει ένα διάλογο μεταξύ της ανθρώπινης μορφής-φιγούρας και του χώρου στον οποίο κινείται - δρα - υπάρχει.

Τα τοπία της είναι δομημένα μέσα από τις αντιθέσεις του νησιού της Τήνου, βουνό-θάλασσα, ορεινό-πεδινό, άγονο-γόνιμο και οι φιγούρες μέσα σε αυτά, αυτόνομες, προσδίδουν στα παραγόμενα σχήματα μια νέα ενδιαφέρουσα πλοκή.

Τα υπέροχα έργα της ζωγράφου είναι σε απόλυτη αρμονία με την ήρεμη ατμόσφαιρα του Pelias Life in Balance.

Η καλοκαιρινή βραδιά βοήθησε τους επισκέπτες να απολαύσουν την Έκθεση, να γνωρίσουν το νέο Ολιστικό Κέντρο Αναψυχής Pelias Life in Balance που εμπνέει με την υψηλή αισθητική του και να ενημερωθούν για τις δημιουργικές δραστηριότητες του. Το Φεστιβάλ Τήνου στήριξε με ευγένεια την δράση. 

Σχετικές ειδήσεις
Έλλαμψις: Ατομική έκθεση ζωγραφικής του Αντώνη Κοσμαδάκη
01.02.2017 12:43
Οι kaplanon galleries εγκαινιάζουν στις 31 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα τέχνης ena contemporary , την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Αντώνη Κοσμαδάκη, με τίτλο «Έλλαμψις».
«somniatus ero»: έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Γκούμα στη γκαλερί Ευριπίδη
15.09.2016 15:29
Η Γκαλερί Ευριπίδη με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του νέου και ταλαντούχου καλλιτέχνη Βασίλη Γκούμα με τίτλο «somniatus ero» την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ.
Wild & Free: Έκθεση ζωγραφικής της Εύας Μπρατοπούλου στις Σπέτσες
09.08.2016 12:09
Το βράδυ της Κυριακής 7 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν, με μεγάλη επιτυχία, τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της Εύας Μπρατοπούλου, στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου SPETSES.
Έξοδος: έκθεση ζωγραφικής του Δημήτρη Παπατρέχα στη Δημοτική Αγορά Αγρινίου
25.04.2016 13:02
Η έκθεση ζωγραφικής του Δημήτρη Παπατρέχα εγκαινιάζεται τη Μεγάλη Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016, στις 8μμ. στην Παλαιά Δημοτική Αγορά.
Ordinary Life: Έκθεση του Θανάση Ραχούτη στην αίθουσα τέχνης Ena
07.04.2016 12:00
Η αίθουσα τέχνης “ena” παρουσιάζει την νέα ατομική έκθεση ζωγραφικής του ΘΑΝΑΣΗ ΡΑΧΟΥΤΗ με τίτλο «ORDINARY LIFE».