Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Evolution: 4 Years Anniversary @ Βυρσοδεψείο

Evolution: 4 Years Anniversary @ Βυρσοδεψείο

Η Evolution, έχοντας θεσπίσει τα υψηλότερα κριτήρια στο χώρο της διασκέδασης και της μουσικής, επανέρχεται στο προσκήνιο για πολλοστή φορά με ένα πάρτυ –θεσμό.

 

Ακολουθώντας πιστά τη μουσική παράδοση τόσων ετών και έχοντας παγιώσει τους ηχητικούς προσδιορισμούς της, σε συνέχεια του πρώτου εναρκτήριου πάρτυ το 2012, φέτος γιορτάζει 4 χρόνια σκοτεινής, βιομηχανικής αισθητικής, σήμα κατατεθέν της συνέχειας μιας μακροσκελούς ιστορίας στα μουσικά, Αθηναϊκά δρώμενα, διατηρώντας έτσι την ξεκάθαρη, επικοινωνιακή της ετικέτα.

 

1η Οκτωβρίου 2016 το φημισμένο πλέον “Βυρσοδεψείο” θα είναι και πάλι σε πρώτη προβολή με το Σλοβένο UMEK να διατηρεί πιστά την πρωτοκαθεδρία.

 

Τον φετινό μουσικό κατάλογο θα συμπληρώσουν επίσης djs όπως Christian Cambas, Zoo Roo, αλλά και ο Ολλανδός Jeroen Verheij, γνωστός ως Secret Cinema.

 

Και ενώ η κλεψύδρα έχει ξεκινήσει να γυρνάει αντίστροφα μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, δυο ακόμα στάδια του εντυπωσιακού φετινού event και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

 

3 stages, πολλή μουσική και μια βραδιά που έρχεται για να σου υπενθυμίσει τις παλιές, hardcore εποχές του clubbing. 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

UMEK

SECRET CINEMA

INDUSTRIALYZER

DANNY SERRANO

D.R.N.D.Y

LANDMARK

CHRISTIAN CAMBAS

ZOO ROO

NUEL

Σχετικές ειδήσεις
Κυριακάτικο πρωινό στην Κ.Ο.Θ. με τους Artvarious
15.12.2016 16:38
Τα Κυριακάτικα Πρωινά της Κ.Ο.Θ. συνεχίζονται με το ιδιαίτερα αξιόλογο τετραμελές μουσικό σύνολο ‘ArtVarious’, το οποίο έχει μία οχτάχρονη πορεία στα μουσικά πράγματα της χώρας, με ρεπερτόριο που περιλαμβάνει πλήθος έργων μουσικής δωματίου, πολλά εκ των οποίων τα παρουσίασε σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση, αναδεικνύοντας παράλληλα και σπάνιες συνθέσεις, τόσο της φωνητικής, όσο και της οργανικής μουσικής.
Ten Years’ Romance, a Music Show by Kostas Dalakouras στο metamatic:taf
08.11.2016 14:57
Κλείνοντας 10 χρόνια στο θεατρικό τραγούδι, ο Κώστας Δαλακούρας παρουσιάζει στο metamatic:taf το μουσικό show «Ten Years’ Romance», με τραγούδια που συνέθεσε για θεατρικές παραστάσεις.
One Hour Before The Trip: 12 years anniversary show στο An Club
14.09.2016 14:14
Οι one hour before the trip φέτος κλείνουν 12 χρόνια και το γιορτάζουν με περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε σε μια από τις σπάνιες αθηναϊκές τους εμφανίσεις την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στο πιο κατάλληλο μέρος για την περίσταση, το ιστορικό An Club.
10 Years Anniversary Show: The Great Fandango από τους Dustbowl στο Ίλιον Plus
02.09.2016 16:27
Το Merlin’s Music Box μας καλεί στο live – γιορτή που διοργανώνει για τα 10 χρόνια της ύπαρξής των Dustbowl αποδίδοντας «φόρο τιμής» στο νέο άλμπουμ – σταθμό της μπάντας: The Great Fandango, αυτό που οι ίδιοι ονομάζουν Mother Earth Rock!
The Big Nose Attack: 5 years anniversary show στο An Club
01.09.2016 17:27
Οι The Big Nose Attack γιορτάζουν τα 5 τους χρόνια με μία συναυλία στο An Club, με καλεσμένους εκλεκτούς φίλους.