Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

ACOU Festival vol.1

ACOU Festival vol.1

Στις 20 Αυγούστου 2016, με ένα απο τα πιο δυναμικά lineup του καλοκαιριού, το ACOU Festival vol.1 ήρθε να ανοίξει τους ορίζοντες με τις μουσικές του επιλογές και να προωθήσει την ιδέα της house μουσικής σκηνής όλο και περισσότερο στην Αθήνα και στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο, προσφέροντας μια φοβερή εμπειρία σε όλους τους λάτρεις του είδους!

 

Αποκλειστικά από το ACOU Festival Vol.1, στο «Massroom - Boutique Poolside Club, Γλυφάδα»:

 

Ο Aquarius Heaven με το ανατρεπτικό του στυλ ερχόμενος από το Βερολίνο, με το ιδιαίτερο μουσικά παρελθόν του στην μουσική σκηνή , σπάει τους κανόνες και ήρθε να μας φέρει τις Ευρωπαϊκές του ιδέες με ένα σπουδαίο Live .

 

Ο AND.ID ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες DJs εκπροσώπους μας στην παγκόσμια σκηνή ,με μόνιμη παρουσία στο εξωτερικό και ερχόμενος με δεκάδες εμφανίσεις σε Βόρεια, Νότια Αμερική και Ευρώπη είναι ξανά στην Ελλάδα για να κάνει την διαφορά ….

 

O Alex Dimou έχοντας συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα στον τομέα της παραγωγής, με πλήθος παραγωγών στα μεγαλύτερα labels έρχεται με διθυράμβους από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του εξωτερικού για να παρουσιάσει ένα μαγικό live act όπως μόνο αυτός ξέρει…

 

Οι δυάδα , Gus & Bonso, residents DJs στα μεγαλύτερα clubs της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα αλλά και με συνεχόμενες παρουσίες σε μεγάλα events του εσωτερικού, μας ανεβάζουν την θερμοκρασία με τις φρέσκιες ιδέες τους.

 

Ο Manolaco, πολύ γνωστός στο ευρύ κοινό για τις παρουσίες του σε όλα σχεδόν τα μεγάλα φεστιβάλ στην Ελλάδα, δίπλα στα μεγαλύτερους διεθνείς καλλιτέχνες , ως κορυφαίος DJ της Blend , είναι εδώ να μοιραστεί την τρέλα του μαζί μας.

 

Ο Mattik, ο εκφραστής μιας μεγάλης γκάμας επιρροών απο τα διάφορα είδη ηλεκτρονικής μουσικής και με μεγάλες συνεργασίες με όλα τα underground clubs στην Ελλάδα αλλά και με πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου, πάντα σε συνεργασία με Seds, θα κρατήσει to vibe μας, σε ιδιαιτερα υψηλα στάνταρ…

Σχετικές ειδήσεις
Οι Killers στο EJEKT Festival 2017!
21.02.2017 16:33
Το EJEKT Festival 2017 υποδέχεται άλλο ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής: οι THE KILLERS για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 24 Ιουνίου 2017!
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Βεντέτα live stage
14.10.2016 11:41
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και την sold out - συναυλία του, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό για τον χειμώνα που έρχεται σε μουσικές σκηνές της Ελλάδας και του εξωτερικού.
LOBArt Festival 2016: H Street Art πλευρά της Ιστορίας
17.08.2016 17:12
Το LOBArt Festival αποτελεί ένα καινοτόμο αναπτυξιακό festival με σκοπό τις δημόσιες τοιχογραφίες και εικαστικές εκθέσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας και του εξωτερικού, καθιστώντας τον πολιτισμό ως απαραίτητο εργαλείο στην εν γένει πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής και ολόκληρης της χώρας.
Μουσική, ρυθμός και ενέργεια στο Skyeland Festival!
02.08.2016 15:10
Το απόλυτο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Skyeland Festival πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τις 29 έως τις 31 Ιουλίου στο Allou! Fun Park με την συμμετοχή καταξιωμένων Djs από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Guitar Act Festival στο Beton7
28.04.2016 10:05
Το Guitar Act Festival παρουσιάζει στον θεατρικό χώρο του Beton 7, τέσσερις σημαντικούς κιθαρίστες της jazz και δημιουργικής μουσικής που δραστηριοποιούνται στην αθηναϊκή μουσική σκηνή.