Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

“Αnser x Eversor - Ό,τι αγαπάς δεν έχει τέλος”: Νέο single

“Αnser x Eversor - Ό,τι αγαπάς δεν έχει τέλος”: Νέο single

“Ό,τι αγαπάς δεν έχει τέλος και ό,τι πίστεψες δε σβήνει...” είναι το νέο single 3 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του Flowroyal των Αnser x Eversor.


Χίλιες και μία νύχτες μετά από το ομώνυμό τους τραγούδι, Anser και Eversor επιστρέφουν στα hiphop δρώμενα της ελληνικής σκηνής. Σπάρτη - Βύρωνας , Flowjob Phase 3 , συνταγή γνωστή και το αποτέλεσμα όπως αναμενόταν εκρηκτικό. Δύο από τα πιο δυνατά χαρτιά της ελληνικής ραπ μουσικής, συναντιούνται για πολλοστή φορά συνθέτοντας ένα ακόμα classic κομμάτι για τους λάτρεις του είδους.
Το μήνυμα του κομματιού ξεκάθαρο από τον τίτλο... όπως και ξεκάθαρο σε ποιους απευθύνεται. To video clip παρουσιάζει τα πεπραγμένα των δύο καλλιτεχνών τη δεκαετία που μας πέρασε και αποδεικνύει τα λεγόμενά τους.

 

Η μουσική του κομματιού ανήκει στον Eversor ενώ οι στίχοι και η ερμηνεία στον Anser. To video γυρίστηκε στην Αττική και στη Λακωνία ενώ η εικονοληψία και η επεξεργασία του είναι δουλειά την White noize productions.

 

Facebook - https://www.facebook.com/anserflowjob

Facebook https://www.instagram.com/eversor_got_bangers

Σχετικές ειδήσεις
Υπερήρωες: το νέο Digital Single της Μιρέλας Πάχου
24.10.2016 12:58
Δύο χρόνια, μετά την είσοδο της στην δισκογραφία, με τον δίσκο «Μιρέλα»και συνεργασίες με σημαντικούς έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και άλλοι, η Μιρέλα Πάχου μας ξαφνιάζει και πάλι με ένα νέο single με τίτλο «Yπερήρωες», ένα υπέροχο τραγούδι σε μουσική και στίχους δικούς της.
The Greatest: Το νέο single της Sia
06.09.2016 13:06
Από την Feelgood Records κυκλοφορεί το νέο single της Sia με τίτλο The Greatest.
Συνηχήσεις 2016: Έργα Σύγχρονης Ελληνικής Μουσικής Δωματίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
17.02.2016 15:15
Για δεύτερη χρονιά ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνει τον καλλιτεχνικό θεσμό «Συνηχήσεις», αυτή τη φορά παρουσιάζοντας έργα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής δωματίου.
Αφιέρωμα στον Τσιτσάνη από το Εργαστήριο Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων στο Παλλάς
12.11.2015 10:35
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννηση του κορυφαίου δημιουργού της ελληνικής λαϊκής μουσικής και τραγουδιού του 20ού αιώνα Βασίλη Τσιτσάνη, διοργανώνει μία συναυλία στο θέατρο Παλλάς την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 8:30μ.μ. με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων.
Ό,τι αγαπάς δεν τελειώνει: νέο διπλό cd από τον Μίλτο Πασχαλίδη
05.11.2015 16:06
Η μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού για τα 20 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας του Μίλτου Πασχαλίδη, ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί στο τέλος Νοεμβρίου σε ένα διπλό cd με τον τίτλο «ό,τι αγαπάς δεν τελειώνει».