Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Η σκιά της πεταλούδας στο Μπαράκι του Βασίλη

Η σκιά της πεταλούδας στο Μπαράκι του Βασίλη
Ο Κώστας Καλδάρας γράφει και δημιουργεί αριστουργήματα. Όπως τη νέα του μουσική παράσταση που φρόντισε να τη γεμίσει με κείμενα, τραγούδια, εικόνες και εμπερίες.

Ο Κώστας Καλδάρας γράφει και δημιουργεί αριστουργήματα. Όπως τη νέα του μουσική παράσταση που φρόντισε να τη γεμίσει με κείμενα, τραγούδια, εικόνες και εμπερίες.

Η Σκιά της Πεταλούδας είναι ο τίτλος της νέας μουσικής παράστασης του συνθέτη Κώστα Καλδάρα. Με το αστείρευτο ταλέντο του, τη μουσική του γνώση και την ιδιαίτερη επιμέλεια του πάνω στο μουσικό αυτό έργο από τις 12 Νοεμβρίου θα μεταμορφώνει κάθε Δευτέρα το Μπαράκι του Βασίλη σε ναό αφιερωμένο στα όμορφα λόγια που γεννούν κείμενα και τραγούδια.

Μέσα από αυτά τα κείμενα, τα τραγούδια, αλλά και εικόνες κι εμπειρίες, μας ταξιδεύει από την Ελλάδα, στην Ιταλία και την Ισπανία. Απ’ τη Γαλλία και την Πορτογαλία, στο Μαρόκο.

Μια επιλογή από ελληνικά τραγούδια, που συνταξιδεύουν, με εκείνα του Nino Rota, Luz Casal, Edith Piaf, Amalia Rodriguez, Madredeus, Tom Waits και άλλων σημαντικών δημιουργών.

Ταξιδευτής σ’ αυτή τη διαδρομή ο Αντώνης Ντουράκης. Στο τραγούδι η Κατερίνα Παχάκη, ο Κώστας Καλδάρας και ο Γιάννης Ζερβός. Θα παίζουν ζωντανά οι μουσικοί: Γιάννης Ζερβός (κιθάρες), Αρης Γεωργιλής (τύμπανα), Γιάννης Τσιμάς (μπάσο), Μάνος Σάββενας (πλήκτρα) και Κώστας Καλδάρας (κιθάρα, τζουρά).

Info
Η Σκιά της Πεταλούδας
Από 12 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα
Το Μπαράκι του Βασίλη, Διδότου 3, Κολωνάκι, τηλ.: 210 3623625
Ώρα έναρξης 22:00
Είσοδος με ποτό 18 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Τα τραγούδια που χάιδεψε ο χρόνος... στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
21.09.2016 11:51
Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, θα παρουσιαστεί η μουσικοθεατρική παράσταση Τα τραγούδια που χάιδεψε ο χρόνος..., στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με τους Γιάννη Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ανδριάνα Μπάμπαλη.
Δήμητρα Γερολέμου & Ορχήστρα Τσέπης live στο Μπαράκι της Διδότου
10.06.2016 11:54
Η Δήμητρα Γερολέμου συναντά την πιο ευρηματική ορχήστρα τσέπης, τον Νίκο Στάικο στα πλήκτρα και τη φωνή και τον Ηλία Πολυχρονιάδη στα κρουστά και την κιθάρα και στήνουν μια πολύχρωμη μουσική παράσταση γεμάτη αυθορμητισμό και δεξιοτεχνία, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στο Μπαράκι της Διδότου.
Η παράσταση - αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Badminton
09.03.2016 10:35
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” και την αγάπη του για “τη δική του την πατρίδα, που έχει μοιραστεί στα δυο”, μετά τις 2 μεγάλες sold out συναυλίες στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έρχεται για δύο ακόμα ξεχωριστές βραδιές τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου στο Θέατρο Badminton.
Οι Κουμπάροι - Βασίλης Τσιτσάνης και Γιάννης Παπαϊωάννου: μια μουσική παράσταση στο Ίλιον Plus
16.02.2016 10:58
Μια ιδιαίτερη μουσικοθεατρική παράσταση εμπνευσμένη από τη ζωή και το έργο των σπουδαίων συνθετών Βασίλη Τσιτσάνη και Γιάννη Παπαϊωάννου, θα παρουσιαστεί για τρεις βραδιές στη μουσική σκηνή “ΙΛΙΟΝ plus’’, τις Δευτέρες 22, 29 Φεβρουαρίου και 7 Μαρτίου 2016.
Οι Πλέγμα live ξανά στο Μπαράκι της Διδότου
02.02.2016 14:47
Μετά την επιτυχημένη τους πρώτη εμφάνιση, οι ΠΛΕΓΜΑ επιστρέφουν την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 στο Μπαράκι της Διδότου.