Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Η σκιά της πεταλούδας στο Μπαράκι του Βασίλη

Η σκιά της πεταλούδας στο Μπαράκι του Βασίλη
Ο Κώστας Καλδάρας γράφει και δημιουργεί αριστουργήματα. Όπως τη νέα του μουσική παράσταση που φρόντισε να τη γεμίσει με κείμενα, τραγούδια, εικόνες και εμπερίες.

Ο Κώστας Καλδάρας γράφει και δημιουργεί αριστουργήματα. Όπως τη νέα του μουσική παράσταση που φρόντισε να τη γεμίσει με κείμενα, τραγούδια, εικόνες και εμπερίες.

Η Σκιά της Πεταλούδας είναι ο τίτλος της νέας μουσικής παράστασης του συνθέτη Κώστα Καλδάρα. Με το αστείρευτο ταλέντο του, τη μουσική του γνώση και την ιδιαίτερη επιμέλεια του πάνω στο μουσικό αυτό έργο από τις 12 Νοεμβρίου θα μεταμορφώνει κάθε Δευτέρα το Μπαράκι του Βασίλη σε ναό αφιερωμένο στα όμορφα λόγια που γεννούν κείμενα και τραγούδια.

Μέσα από αυτά τα κείμενα, τα τραγούδια, αλλά και εικόνες κι εμπειρίες, μας ταξιδεύει από την Ελλάδα, στην Ιταλία και την Ισπανία. Απ’ τη Γαλλία και την Πορτογαλία, στο Μαρόκο.

Μια επιλογή από ελληνικά τραγούδια, που συνταξιδεύουν, με εκείνα του Nino Rota, Luz Casal, Edith Piaf, Amalia Rodriguez, Madredeus, Tom Waits και άλλων σημαντικών δημιουργών.

Ταξιδευτής σ’ αυτή τη διαδρομή ο Αντώνης Ντουράκης. Στο τραγούδι η Κατερίνα Παχάκη, ο Κώστας Καλδάρας και ο Γιάννης Ζερβός. Θα παίζουν ζωντανά οι μουσικοί: Γιάννης Ζερβός (κιθάρες), Αρης Γεωργιλής (τύμπανα), Γιάννης Τσιμάς (μπάσο), Μάνος Σάββενας (πλήκτρα) και Κώστας Καλδάρας (κιθάρα, τζουρά).

Info
Η Σκιά της Πεταλούδας
Από 12 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα
Το Μπαράκι του Βασίλη, Διδότου 3, Κολωνάκι, τηλ.: 210 3623625
Ώρα έναρξης 22:00
Είσοδος με ποτό 18 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Τα τραγούδια που χάιδεψε ο χρόνος... στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
21.09.2016 11:51
Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, θα παρουσιαστεί η μουσικοθεατρική παράσταση Τα τραγούδια που χάιδεψε ο χρόνος..., στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με τους Γιάννη Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ανδριάνα Μπάμπαλη.
Δήμητρα Γερολέμου & Ορχήστρα Τσέπης live στο Μπαράκι της Διδότου
10.06.2016 11:54
Η Δήμητρα Γερολέμου συναντά την πιο ευρηματική ορχήστρα τσέπης, τον Νίκο Στάικο στα πλήκτρα και τη φωνή και τον Ηλία Πολυχρονιάδη στα κρουστά και την κιθάρα και στήνουν μια πολύχρωμη μουσική παράσταση γεμάτη αυθορμητισμό και δεξιοτεχνία, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στο Μπαράκι της Διδότου.
Οι Πλέγμα live ξανά στο Μπαράκι της Διδότου
02.02.2016 14:47
Μετά την επιτυχημένη τους πρώτη εμφάνιση, οι ΠΛΕΓΜΑ επιστρέφουν την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 στο Μπαράκι της Διδότου.
Έλα σε μένα: Μια Μουσική Παράσταση στο Andaman
21.01.2016 11:31
Έλα σε μένα. Στο κατακόκκινο κτίριο του Andaman. Μια μουσική παράσταση με καινούργια κείμενα του Γιώργου Βλαχάκη, που παίζουν οι ηθοποιοί Γεωργία Σηκοπέτη και Χρυσοβαλάντης Κωστόπουλος.
Οι Πλέγμα live στο Μπαράκι της Διδότου
11.12.2015 17:03
Οι ΠΛΕΓΜΑ παρουσιάζουν τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 στο ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΔΙΔΟΤΟΥ μια μουσική αφήγηση που θα μας πάει "ως την άκρη της κλωστής".