Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Pre-Reworks Event

Pre-Reworks Event
Η μουσική κολλεκτίβα των NOΝ, πραγματοποιεί για μια ακόμη χρονιά, το Pre-Reworks Event, έχοντας στην ατζέντα της, μεγάλα ονόματα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο, την παράδοση που θέλει το Pre-Reworks αλλά και το Reworks Festival να συγκαταλέγονται στα πιο σημαντικά event του είδους.

Μουσικά showcases, live εμφανίσεις, art παρεμβάσεις, δίνουν μια γεύση από το φεστιβάλ που θα ακολουθήσει. Στις σκηνές του μεγάλου ηλεκτρονικού event θα ανέβουν καλλιτέχνες όπως ο διάσημος dj και παραγωγός Tiga. Ο Tiga θα παρουσιάσει την νέα του δουλειά Ciao!,στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του, κάνοντας μια στάση στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 9 Μαίου στη Βίλκα, με σκοπό να χαρίσει στο φανατικό του κοινό, άλλη μια από τις απίθανες μουσικές περιπέτειες, που έχουν την μοναδική του σφραγίδα. Όπως είναι αναμενόμενο το ρόστερ δεν θα μπορούσε να είναι κοινότυπο. Κάθε άλλο μάλιστα....

Στην λίστα με τα ονόματα αυτών που θα εμφανιστούν είναι  και αυτό του Gaiser, ο οποίος όχι μόνο εκπροσωπεί  την Minus αλλά είναι γνωστός και ως το δεξί χέρι του Richie Hawtin. Επίσης, τα ονόματα των And.Id (Mobile Records, NON Berlin), Actor One (Bloop records, International Dejay Gigolos) που πρόσφατα υπογράψανε remix με τους Fisherspooner, Gummih(mobile records Berlin), Elias( Playgound), είναι από τους πρωταγωνιστές του event.

Pre-Reworks Tour:
18 Απριλίου - Ison @ Αλίκη Καβάλα
19 Απριλίου- George Adi Vs Darktom @ Sugar Έδεσσα
25 Απριλίου - Actor One , Stratos, Pascal B @ Tout Βόλος
01 Μαΐου-  Heidi, Actor One , George Adi Vs Darktom @ Aqua Nova Κατερίνη
09 Μαΐου  - TIGA, Gaiser, Gummihz, Actor One, And.id , George Adi Vs Darktom  and many more @ Pre_reworks Event Θεσσαλονίκη
20 Μαΐου - Ison @ Mamacas Αθήνα
27 Μαΐου - Ison @ Luisine Γενεύη
28 Μαΐου - Solar @ Regular Irregular T-Bar Λονδίνο
Τιμή εισιτηρίου 25 €, χωρίς προπώληση

Σχετικές ειδήσεις
Fasma festival 2017: Pre-event στο Six Dogs
20.12.2016 14:45
Λίγο πριν την επίσημη έναρξή του, το FASMA παρουσιάζει μια σειρά από pre-event σε Ελλάδα και εξωτερικό. Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 καλεί τον Objekt, έναν από τους πιο ενδιαφέροντες εκπροσώπους της Βερολινέζικης techno σκηνής, στο ανανεωμένο six d.o.g.s.
Bob Dylan: The 1966 Live Recordings
29.09.2016 09:47
Η Columbia Records και η Legacy Recordings παρουσιάζουν το συλλεκτικό boxset Bob Dylan: The 1966 Live Recordings που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records.
Reworks 2016 στη Θεσσαλονίκη
18.08.2016 11:35
Θεσσαλονίκη, Σεπτέμβρης, Reworks. Τρείς λέξεις με διαφορετική σημασία άρρηκτα πια συνδεδεμένες με μια ακόμη λέξη. Γιορτή!
Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης με ζωντανή μουσική του Οργανισμού «Θέασις»
06.04.2016 13:46
Ελάτε να διασκεδάσουμε στον Πολιτιστικό Οργανισμό Θέασις το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, στις 20.30, σε ένα γλέντι με ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό.
Chicane & Dj Ralf live @ Vilka Area
29.02.2016 13:47
H OBLIVION HEART επιστρέφει δυναμικά σε ένα από τα πιο αγαπημένα dancefloors της Θεσσαλονίκης, στη Βίλκα, υποδέχοντας στις 19 Μαρτίου 2016 δύο κορυφαίους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής, τον Chicane της Modena και Armada Records και τον Dj Ralf της La Terra Records.