Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

3ο Secret Sound Festival στη Σκύρο

3ο Secret Sound Festival στη Σκύρο

Βαλίτσες για τη Σκύρο ετοιμάζει φέτος το Secret Sound Festival, μετά από δύο χρόνια στην Κύμη της Εύβοιας. Ο λόγος για το 3ο Freestyle Φεστιβάλ που μίλησε πριν από δύο χρόνια στην καρδιά της νεολαίας συνδυάζοντας  με ένα μοναδικό τρόπο το τρίπτυχο φύση-μουσική –τουρισμός και έγινε αφορμή συνάντησης καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων παραγωγών και αντίστοιχων συγκροτημάτων.

 

Φέτος το Φεστιβάλ αγκάλιασε ο Δήμος Σκύρου καθώς διοργανώνεται υπό την αιγίδα του, σε μια φιλόδοξη προσπάθεια να πλημμυρίσει το νησί για τρεις ημέρες με νέους ανθρώπους που θα προσφέρουν την ζωντάνια και το κέφι τους ενώ οι ίδιοι θα κερδίσουν την απόλυτη καλοκαιρινή ικανοποίηση που προσφέρει ο συνδυασμός της μουσικής δίπλα στη θάλασσα και της γνωριμίας με ένα από τα ωραιότερα νησιά της χώρας.

 

Το 3ο Secret Sound Festival  θα ανοίξει τις πύλες του στις 31 Ιουλίου 2016 με τους Βερολινέζους  iLLBiLLY HiTEC που έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας και θα αποτελέσουν το Headline της πρώτης ημέρας!

 

Στο νησί της Σκύρου και  οι Λονδρέζοι Dub Pistols, επιστρέφουν στην Ελλάδα, έχοντας μάλιστα νέο δίσκο στο ενεργητικό τους.

 

Τα μουσικά δρώμενα θα συμπληρώσουν δράσεις που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών όπως  scuba diving, yoga, επίδειξη capoeira, ιππασία με την επίβλεψη ειδικών εκπαιδευτών στο δάσος του νησιού κ.α.

 

Το Secret Sound Festival θα ολοκληρωθεί στις 2 Αυγούστου 2016 και υπόσχεται ένα τριήμερο γεμάτο θάλασσα, ήχους Reggae, Dub, Bass, Jungle & Hip Hop και βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Σκύρου. 

Σχετικές ειδήσεις
Μουσική, ρυθμός και ενέργεια στο Skyeland Festival!
02.08.2016 15:10
Το απόλυτο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Skyeland Festival πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τις 29 έως τις 31 Ιουλίου στο Allou! Fun Park με την συμμετοχή καταξιωμένων Djs από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
To Eye’s Walk Digital festival 2016 ταξιδεύει στη θάλασσα της Ελευσίνας!
11.07.2016 11:59
Το Eye’s Walk Digital festival 2016 ξεκίνησε από την Ερμούπολη της Σύρου με το project Europass, στις 5 έως τις 9 Ιουλίου και συνεχίζει στις 30 Αυγούστου 2016 στα Αισχύλεια με Video Installation Art στην εξωτερική επιφάνεια πλοίων αγκυροβολημένων στο λιμάνι της Ελευσίνας.
Volume Festival Summer Edition
05.07.2016 11:39
Το Volume Festival μεταφέρεται εκτός Βόλου για την καλοκαιρινή εκδοχή του. Την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Ιουλίου μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της εγχώριας σκηνής ενώνουν της δυνάμεις τους για ένα διημέρου μπροστά στη θάλασσα στο κέντρο της Ελλάδας!
Sani Festival 2016
30.06.2016 16:38
Το Sani Festival, επιστρέφει για 24η χρονιά στο Λόφο της Σάνης, από τις 8 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου, με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που κυμαίνεται σταθερά στη δομή και ύφος της τζαζ, της κλασικής και της ελληνικής έντεχνης μουσικής.
Dub Pistols και iLLBiLLY HiTEC στο 3ο Secret Sound Festival!
22.04.2016 16:21
Οι Dub Pistols και οι iLLBiLLY HiTEC είναι μόνο δύο από τα ονόματα που θα εμφανιστούν στο 3ο Secret Sound Festival, στη Σκύρο!