Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Το Ασχημόπαπο

Το Ασχημόπαπο
Το Ασχημόπαπο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, είναι η νέα multimedia θεατρική παραγωγή του Θεάτρου Νέων που παρουσιάζεται στον ισόγειο χώρο του Bios. Πρόκειται για ένα σύνθετο θέαμα που χρησιμοποιεί το θέατρο, τη μουσική , το χορό και τις νέες τεχνολογίες για να αφηγηθεί την ιστορία του μεγάλου Δανού παραμυθά…

Το Ασχημόπαπο, που σε πολλές χώρες του κόσμου,  έχει καθιερωθεί σαν έκφραση για κάποιον που ο κόσμος αργεί να ανακαλύψει τα χαρίσματά του, είναι ένα από τα πρώτα παραμύθια που καταξίωσαν τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και είναι αρκετοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι περιέχει πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεία του συγγραφέα.

Η σκηνοθεσία και η διασκευή είναι του Δημήτρης Σεϊτάνης , παίζει ο ηθοποιός Παναγιώτης Αλεξανδράκης και στη κιθάρα συναντάμε τον Χρήστο Κραβαριώτη.

 

Σχετικές ειδήσεις
Παρέλαση της Λούλας Αναγνωστάκη στον Χώρο Τέχνης Ισόγειο
13.07.2016 13:52
Μετά τις sold out παραστάσεις στο Bijoux de kant hood, η «Παρέλαση» της Λούλας Αναγνωστάκη παρουσιάζεται ξανά στις 20 & 21 Ιουλίου 2016 στο ΙΣΟΓΕΙΟ, κάτω από τη Μέντα, στην Κηφισιά.
Το αριστούργημα του Κριστιάν Λόλλικε από την Αrs Moriendi στο Θέατρο Θησείον
27.06.2016 10:48
Η ομάδα θεάτρου Ars Moriendi ανοίγει με «Το Αριστούργημα» του Κριστιάν Λόλλικε το 1ο Φεστιβάλ Reborn In Athens.
Η γλυκιά τυραννία του Οιδίποδα στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου
04.05.2016 14:34
Η τελευταία παραγωγή της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου για τη φετινή θεατρική περίοδο 2015-2016 είναι «Η γλυκιά τυραννία του Οιδίποδα» (βασισμένο στον Οιδίποδα του Σοφοκλή), η οποία παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Μαρίας Πρωτόπαππα.
Το αριστούργημα του Κριστιάν Λόλλικε στο Θέατρο Τ
04.05.2016 10:08
Μετά την επιτυχημένη πορεία του στο «Τουρνουά 5Χ5» που οργάνωσε το ΚΘΒΕ, το «Αριστούργημα» του Κριστιάν Λόλλικε σε σκηνοθεσία Θάνου Νίκα, από την ομάδα θεάτρου Αrs Moriendi, επιστρέφει στις 9 Μαΐου για δύο Δευτερότριτα στο Θέατρο Τ.
Το αριστούργημα ή Τhe Re-Mohammed-Τy Show του Κριστιάν Λόλλικε στη Μονή Λαζαριστών
04.04.2016 11:30
Το τρίτο έργο που παρουσιάζεται στο «Τουρνουά 5Χ5» που οργανώνει το ΚΘΒΕ είναι «Το αριστούργημα ή Τhe Re-Mohammed-Τy Show» του Κριστιάν Λόλλικε από την ομάδα θεάτρου Αrs Moriendi.